PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

998 回覆
3 Like 6 Dislike
定價真係過份on9

除咗信仰心諗點賣出去
係呀,相熟game鋪,件野應該都放左係到好耐,個次咁啱傾開,佢問我200要唔要
其實換左真係幾靚,但港行定價堅on9
當日公佈時侯,連登個個都話係垃圾多舊魚

香港行貨幾時出,我想買好耐
想問下ps4 手制入面塊透明膠片爛左 會有咩影響?
好似話嚟緊會量產多少少 希望會出少少貨畀香港
動漫節係咪冇特價PS野? 搵唔到佢有講
依家出咗成年,我去咗幾次日本,都仲未可以正價買到
跟著背蓋果一片膠片唔小心整爛左
呢個post一問關於行貨Portal 就會比人瘋狂負評
岩岩入手ps5 而家用緊gaming laptop 玩ps5 遊戲 (PS remote play) 有冇人知點解用唔到wireless ps5 手制係laptop 度玩? (插usb線就可以)見到佢connect左藍芽

上網見人地教學好簡單就連接到 洗唔洗買隻藍芽usb 黎連手制?
嗰塊膠應該只係用嚟返射背面燈用,唔會影響操作
感謝
https://youtu.be/bcPyWBWaGNE?si=YY-mEnqvbnsZcdJ6
有無人知SNK vs Capcom
PSN港服,不知火舞對波
係真波定石頭波?
睇store張圖係國際刪減版
今年Sony動漫展仲未有優惠
上年手制398 手制壞左等佢減
Xbox 個deadpool手掣 好癲
Ps 幾時出番個呀屌
唔覺有⋯
https://x.com/playstation_jp/status/1816082513695302077?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

新beta , pulse headset 可以自定個人3Daudio profile, 2000 model 主機將有新嘅手掣充電功能。
可唔可以update 到俾翻粒O=enter 我
我都想,今代最憎佢依樣
其中一個手掣正式收皮
整過一次唔想再整第二次
過兩日動漫節PS會唔會擺檔?
而家新既掣全部都係大電版?
6月頭咪398完
部PS5係香港買嘅

想問下帶去加拿大嘅話,舊火牛洗唔洗買條新嘅(兩腳)?

定香港條三腳火加個轉腳插頭都陪做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞