PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

998 回覆
3 Like 6 Dislike
多謝你的支持
抱歉,由於現時有太多人同時進入網店,請稍後再試。

csl
唔係又俾人搶爆呀
sony又未開 個個去晒CSL訂
Cls The Club預訂都售罄左
話今日有得預訂,Sony Store反而要遲啲先開放
又話無人買
又話咩野電子垃圾 行貨遲出一年
結果個個都走去搶
個個買黎屙屎用
唔明點解要係CSL 依間垃圾度訂呢度都好多人奶過佢遲出貨。其實籃店同罪大點都會開訂,返正都等左9個月,唔差在再等下
記得啲人俾佢係咁拖
連登是反指標是常識吧
係the club 訂咗,用埋啲分千二蚊但話要19號先送到智能櫃
Hotlinefun 熱線
3小時 ·
旺角信和中心店現已接受預訂(地庫B41-b42 號舖)
只接受門市預訂
PlayStation Portal 遙控遊玩機
發售日期:2024年9月4日
建議售價:港幣$1,580
訂金:全數
數量有限,訂完即止。
PlayStation Portal遙控遊玩機讓你在掌中體驗PS5遊玩樂趣。它結合DualSense無線控制器的主要特色,包括自適應扳機和觸覺回饋*等功能。鮮豔的8吋LCD螢幕能以幀率60fps呈現解析度1080p的清晰畫面,為世界級開發商所打造的優質遊戲提供符合玩家期待的高畫質視覺體驗。
典型垃圾電訊商做嘢手法,間間都係咁,正如年年iPhone就係優先比新簽約上台客 舊客就死拖爛拖。
想問steam deck remote play同ps portal 差得遠唔遠
都唔只連登,呢部野出之前全球一致鳩評,搞到產量預唔夠
唉 唔經MK
等Sony store預購算
portal最重要係手感好又輕啲,咁你話又要remote又想玩steam game就冇得講
Sony都唔預大整
當普通配件賣
睇黎呢舊野賺唔到錢
唔加生產線
“出得十部貨扮賣哂,罪大最鍾意玩飢餓營銷㗎啦”

真係咁好賣點解唔公佈銷量 好似係
香港人:出埋啲電子垃圾買都智商稅
sony: 咁下年夠貨先到你地啦
香港人:邊到有水貨
portal賺唔多,psvr2應該蝕到驚,未出pro之前應該縮下先

話說gamescom會希mh wild實機片,今天都出左武器介紹,之前提早出個風睇黎capcoin自導自演

唔知pro跟唔跟得切出
VR2真係冇得救,本身上PC都有啲希望,但又閹咗好多嘢
一直都唔明點解仲要繼續搞VR 唔覺得好玩

不過見佢歐美嗰邊劈價 $350美金就賣得好過之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞