PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

586 回覆
2 Like 3 Dislike
想問下,如果想買個ps5手制,有冇話邊到買最便最抵
香港行機digital slim (CFI-2018B01)
係咪照用到日水碟機CFI-ZDD1J

係咪dvd區碼分別,blu ray唔影響?
入得卡都唔開雙重認證
巴打分享完我都入去睇一睇有冇開雙重認證
但點解hack咗會幫人買game同升級會員
Ps出名成日俾人hack唔開2FA出事率好高
我都r撚曬頭
但啲game無下載過唔係可以退錢咩 以前試過撳錯買咗啲模擬遊樂場嗰類嘅遊戲 Call咗佢轉頭一兩日就退咗錢
Plus 有monhunt rise,本身switch 版爆咗本篇。值唔值得ps5重新玩過?但係sunbreak 都係要另外再買
玩晒咁多集no more heroes. 但擔心PS版會和諧。
同佢講留意到唔係單一事件,懷疑PlayStation 將資料外洩。退款唔成功會報海關,消委會同東張。
https://x.com/playstation_jp/status/1803051593367253173?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

Portal 大update , 可以用AR code login 酒店wifi ,etc
https://news.yahoo.co.jp/articles/0997f6fb8cebe969f3e962dae430de0985027875

今回のアップデートでは、一部のパブリックWi-Fiへの接続に対応。高速で安定したWi-Fi環境があれば自宅の外でも使用できるとして、ホテルやカフェといった追加の認証手段が用意されているネットワークに接続できるようになる。

PS PORTAL下個UPDATE終於可以用要LOGIN嘅WIFI
PORTAL會唔會食住個勢聽日公佈埋香港行貨
係東京完全唔見有得賣
有無巴打試過打打下某隻game突然自己熄機 係斷電果隻
但玩其他game 睇Netflix果啲又無事
唔顯示電量呢個唔明有咩用
部機已經好易無電
今次update可以俾你選擇顯示,我覺得係好事,起碼我知道幾時就快冇電 反而唔明點解12月出廠嗰陣時會冇顯示
而家唔係就咁督個Mon已經有電量?
定係嚟緊個patch 係改到直接顯示?

下個patch 直接顯示% (而家冇%睇, 要熄咗機再撳掣先有得睇)
GTA SA
幾時傾好數,可以用嚟睇Netflix
psn bug bug地
個風扇plug位好難拆,次次都好似拔牙咁,拆出嚟清潔搞最耐就係呢個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞