PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
未有急嘢玩,等緊mh,同埋見到特價,買數位直接加ssd好似仲平過光碟版有啲心動
去馬玩住先囉 到Pro出賣咗佢 攞條SSD出嚟裝落Pro
依家照買 > PRO出 > 賣走舊機 > 買PRO
有無巴打用過pulse 3d同pulse elite
戴落是咪兩隻都會頭痛
原先想買elite 但見到3d折埋平elite咁多又唔想同錢作對
利申戴眼鏡 以前用過chuya-0080有時會頭痛
無得標籤人,啱玩咪玩囉
好似今代MH Wilds 應該多平台同步
應該更多人直接PC版算
依家講緊遲幾年上pc, 又關gamepass day 1乜事 兩樣野黎
有gp day 1我都會係gp玩, 但要我為左果少少畫質等幾年我就唔會等
你自己都打機都分人地毒唔毒
我覺得d人濫用
係唔係都話人毒
打機係嗜好
毒係性格
你個新game一開波全世界討論都係得ps用家啫
你玩pc版嘅話,pc上嗰時一樣有嗰個世界嘅玩家一齊討論架
普通人老一輩唔係咁睇
就好似你咁睇人

人地唔介意等點解係[毒]
你隻隻game都一出即玩熱烈討論?
各位巴打,小弟啱啱陪ps4用咗幾年壞咗!想買ps5,去邊度買最好?黃金商場?
同埋想問ps4啲game PS5玩唔玩到?
各位巴打,小弟啱啱部ps4用咗幾年壞咗!想買ps5,去邊度買最好?黃金商場?
同埋想問ps4啲game PS5玩唔玩到?
攞HSBC RED/ 開新卡去豐澤網店買食回贈就得
唔好咁傻自己走去黃金俾啲老黑劏
是但一間藍店啦, 咪幫襯黃金班賤種
黃金差唔多成個場都黑嘅
唔好做水魚啦
打機習慣同你唔同就話人毒?
一定要新game一隻駁一隻咁玩?要返工唔係人人每日攞到大量時間出黎打機,咁樣追進度仲辛苦過返工
大把人個game list多到玩極都玩唔晒,唔係對隻game有大愛又真係冇咩要day1就玩
喺Amazon買嘅PS Portal 今日啱啱收到,玩咗一陣發覺遊玩體驗比想像中好,Delay冇想像中咁勁,除咗畫面差少少之外其他都幾正。唔使再用iPad remote play吓吓都要駁手製。慶幸冇再等港版行貨,早買早享受
畫面我覺得OK
我發現如果訊號唔好果陣佢會自動降低畫質嚟保持連線
真 成班死毒撚買唔起PS5
helldiver柒左獲今次GOW PC又逼人開PSN account
師兄日馬定美馬買?
helldiver柒在中途生變,玩玩下要人綁
戰神今次賣之前就講得清清楚楚,可以揀唔買
又唔見你地話EA ubi R星嗰啲要綁係問題
另外 預言下
下年MH Wilds都會需再綁capcom ID先可以連機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞