PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
PS5機後面有普通USB舊頭。我係用lan線一邊插PS4,另一邊插PS5,兩部機開住過data。詳情睇https://www.playstation.com/zh-hant-hk/support/hardware/transfer-games-saved-data-ps4-ps5/#other
今日去朗豪坊sony同信和藍店睇都無晒手制賣 白行一趟
https://store.playstation.com/zh-hk/product/HP9000-PPSA21568_00-0000000000000000

AstroBot有得預訂了
依隻唔怕伏,豪華版兩個skin都好靚
呢隻真係0伏開心玩,可惜暫時睇唔到可以做到ps好標誌性嘅角色

可能作本身cosplay緊太多標誌性角色
鐘意Toro多啲
但我覺得Astro Bot好過小小大星球隻布公仔 大家都做緊一樣嘅嘢 但我覺得Astro Bot順眼啲
幾時先有行貨Portal

The PlayStation Plus Game Catalog for June includes:

🐊Monster Hunter Rise
⚽ Football Manager 2024
👑 Crusader Kings III
⛰️ Far Cry 4
🌱 After Us
🏰 Anno 1800
屌 唔記得趁減價join psn
有冇巴打記得通常幾耐減一次價?
一般一年都三四次
但近年推gamepass
有時最普通果隻psn無折
Essential近年有做過Discount咩?好似未試過...
今次咪有
就咁睇大家啲回覆,其實好多人都係最近先至有LAN線問題
有冇得上報比佢哋㗎?似係軟件出事
好早期都有,無理佢又好返
玩online對戰都唔覺有問題

本身都有呢個問題
之後把心一橫換咗條靚頭粗身Lan線就冇事
點解我係升級會員,但無monster hunter rise dl既?要收錢
每月19號先update catalog
https://x.com/playstation_jp/status/1801178104532213983?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

今日update discord 直接ps5 voice chat , 日本同亞洲玩先
我成功load 得返個進度了,呢排有返條癮想玩
初代手掣自己整過3次飄移,換左一次大電

唔比打PS, XBOX 又贏
派路:what?
有無人試過隻碟卡住左係機入面出唔返黎一禁退出碟就卡住兼勁嘈 好似入面有野刮住碟咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞