PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

998 回覆
3 Like 6 Dislike
個touch pad有隻眼?
我自己覺得如果手柄減少籃色面積,塊touch pad 再黑d會好睇好多

Blog 正面大圖
呢隻嘢正式上位做吉祥物,但都係鐘意Toro 多啲
toro
時代眼淚
想知係發光定print上去
如果係發光都幾正
Game 裏面可以發光
緊係冇咁著數,雖然佢都賣得好貴
咁如果我宜家出街收得差(用緊日版),係咪應該要買番港版?
唔係2.4Ghz先少干擾同穩定? 5Ghz好似係快,但唔夠2.4穩定

定係我調轉咗
唔使諗,你行2.4連機都打唔掂,一係窒一係起格仔
你調轉左
唔知你用乜電話同台,點解唔先去試下用其他電話或wifi 蛋甚至換sim card 去試一下? 如果自己冇可以求其問人借用一下,個結果或者會好唔同
https://blog.zh-hant.playstation.com/2024/07/30/20240730-astrobot/

香港都有行賣
其實係邊度pre order
佢果堆商戶係咪全部都有
請教下大家, 同fd Party 緊語音果陣, 對方D 聲係個手制入面出聲, 因為我係用緊7.1 喇叭出遊戲聲, 完全聽唔清對方講野.

搵左成晚又搵唔到setting 可以點搞,
有冇人有試過其他方法
上面講起用電話數據玩portal , 我又醒起以前睇過呢條片,日本兩年前已經有mmWave , au 自己旗下mvno 都去到1300Mbps , ping time 係10至20, 再睇下香港嗰幾間垃圾

https://www.youtube.com/watch?v=VOR8dBr_Dt4
先去搵一條3.5 jack ( 乜都得) , 然後插落PS5個手掣, 之後去sound setting 去設定所有音聲經HDMI 機器輸出, 再set 自動切換off
真係出ps5 pro,但我部ps5仲好正常
應該大把貨
好似戰神咁 話限量都賣左好耐先冇晒
睇佢係咪真係有PS PSSR
依家啲GAME用左FSR 好撚濛
dlss真係好太多
雖然咁講好唔上進
但出部60fps 固定+穩定1080p我收貨⋯

eg. ff16就算1080 60fps, 一快就得720p好難搞
汁?
依家都得,不過non ray-traced
SE冇技術就真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞