PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
之前直銷有寫係日水 而家無講明 就唔知係咩貨了
無,其實有擔心過唔支援香港版/日本版PS5
實際試完都無問題
想問下夜晚俾人盜左acc係咪只可以等第二日客服返工先處理到
開左工我段認證都俾人改埋email 唔知講咩好
想問下夜晚俾人盜左acc係咪只可以等第二日客服返工先處理到
開左二段認證都俾人改埋email 唔知講咩好
最近已經轉用passkey 去sign in ,只係用左passkey 後ps3 同vita login 唔到
有冇俾過帳號同密碼朋友
所以我仲未轉
因為PS3 同vita 要用device password 去login 同時需要開啟二重認證,但啟用passkey 後就會強制關閉二重認證,所以login 唔到
幾個月前想買手制見到話出大電版 等到而家都未出
點解無論ps4 年代定ps5 ,不論係用HKBN 定HKT,LAN 線頭係用膠定金屬都好,部機用LAN 線連都會有時無lala 斷線又會自己連返咁怪
通常扁線或幼線較易出問題。另外netgear router 唔夾ps ,成日會斷

p.s 用左HKBN 超過10年未出過問題。
可能同PRO一齊出 當upgrade埋
想講PSN個特惠都幾賤下
話說想玩SD高達,上一輪豪華版最折
忍手無買,點知今輪到終極版做折
唔明點解唔可以三個版本一齊做折

不過做後都無買,隻game好似已經無人連線
德馬買左 thx
商業係咁
早買早享受 遲買平幾舊
想問吓有冇人係ps4 轉ps5
啲嘢轉落ps5之後玩唔到,又彈「發生問題」
係咪中間有嘢做錯咗
今年有無days of play
想買手制
啱啱上Amazon 訂咗Ps Portal,想問吓使唔使貼mon貼,個mon易唔易花
貼左穩陣d...同埋最好有個case套, 唔玩時收埋,
因為個mon 好簿下
system bug嚟
我想知有無呢啲貼買
好多手指模
日森大把款,淘都有
係咪好多人都係咁?
我ps5先有依個問題
ps4一直都冇事
其實PS4都有
不過好似無PS5咁密

我部初版PS5中過, 後尾係reddit定唔知邊度有人試過中間加多隻router就解決咗

咁我屋企咁啱有多一隻, 又真係work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞