PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
呢隻香港啲game鋪入好少貨
6月前 有2個幾月都keep住無貨賣
咁無乜所謂嘅 啲人想玩買唔到光碟自然會買數位版
計哂全部KT嘅game定淨係計team ninja? 我睇返Omega force隻海拉魯無雙2賣左4百萬,如果係計哂KT所有game. 即係浪人賣超過400萬?
話哂係新公司頭炮,應該唔會太差掛,我對日本團隊嘅畫面冇咩期望,希望玩法有啲新意就得
冇乜期待,近年動作遊戲實在太多
睇落啲動作又生硬
而且當角色勁到可以同怪獸打近身戰,應該唔會有恐怖感
佢話係KOEI Tecmo喎 Team Ninja子公司嚟 即係話佢銷量真係全集團最高
想問我 ps4 玩緊隻數位版 game, 換左 ps5 dl 返隻 game 之後可唔可以繼承返個 save 玩??
另一邊廂係咪講緊卧龍
都唔關有冇入gamepass, 本身遊戲設計都係浪人勝一籌
如果你有從PS4過save去PS5或者upload save上cloud,可以繼承
無啦啦開唔撚到機,嗶三下,跟住熄撚咗
除咗送修,可以點搞?
hard reset mode
撳實開關6秒再開
個故事背景都係Rise of Ronin好啲
我個初版手掣 (兩個) 應該頂到出pro機/ps6都得
兩者有唔同嘅
三國歷史比較遙遠,同埋卧龍加咗太多神話色彩
唔通真係會比佢賣到過500萬
我傾向覺得佢係講個銷售速度, 多過實際銷量
無知一問,ps5 slim 版係咪冇usb port 插手指
有呀,我就直接插lan線過save
lan 線?ps5前面得兩個usb c 位,係咪冇舊頭?我唔想join ps+ 而家入左ps4 save data 落手指度,唔知點擺落ps5
有咩遊戲必玩

利申未買機
咁你等下年先買機啦,今日係最後平4舊,下年可能都仲有呢個優惠嘅
睇到了
唔該哂,我過左街霸6 save, 角色有新衫既save, 但冇左我自創果條友既故事mode 進度
其實係成篇interview

https://x.com/denfaminicogame/status/1800362622308741317?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-

賣得好過仁王,隻game 係仁王開發完左之後就已經開始製作,用左4年,亦有提到罪大係開登過程有份進行測試,feedback , 同幫手調整dualsense 嘅震動。
戰神 蜘蛛俠 生化4 2077 Dlc.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞