PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

998 回覆
3 Like 6 Dislike
日本人真係要整多啲原神 崩鐵佢哋玩
事實而家日本ps 最高收入全部都係課金遊戲,日本人根本就唔好歐美角色,最愛就係二次元女女,佢哋情願課金比電子雞都唔會俾一蚊去買鬼佬game ,睇下笨大最近隻學園大師 正如我係日廚個個月都課金養女一樣。
但傳統日廠光榮啲女女game都唔見得好賣 就係鍾意玩強國原神
其實賣得一啲都唔差,萊莎系列係賣得最好嘅工房系列,但始終冇得同service game 去比,如果只計課金game 日本賣得最好應該係馬娘
有冇ching一開fc24玩一陣就彈overheat?
睇下風扇有無轉
有 轉到勁大聲
但我玩其他game完全冇問題
係得fc24係咁 玩一陣就彈overheat
大家有冇下載Capcoin隻國津神試吓? 悶到癲
lm

小島其實點都會去 佢有檔口係物販區度,我舊年都有去。我估佢今年會上大台。 上次罪大參展直頭有mon hunt ps4 pro 限定主機,唔知今年有冇搞作,今年PS 30 週年
想要比白皮豬嗰隻經典配色手掣
真 嗰隻真係靚 啲∆×口O掣有返PS配色
拆開然後喺粒蘑菇下面個joint 位噴兩下WD40,順便清塵
pulse explore有冇得淨熄咪,但可聽人聲?
我係用手掣個Mute 掣熄
再有高階問題...
有冇得左邊mute game聲同人communicate,
右邊出game sound??
有無人知東京邊度多中古野賣?
想買返部PSP GO同VITA 係咪會貴過香港?
手掣左磨菇甩左粒膠
直接買磨菇套會唔會太鬆
玩完elden ring仲有啲咩可以同fd 一齊冒險之類嘅遊戲
秋葉原或者中野,book off, 駿河屋,まんだらけ, super banana 都有。 幾多錢就睇吓你好唔好彩,可以平過香港,但近年日本中古越嚟越貴,多得班鬼佬YouTube 佬不停教人去

我近20年前智能電話都未有嘅時候已經去,嗰時係直頭冇鬼佬,連蝗人都冇,最多係台灣人
呢排啲中古機炒貴晒
班鬼知道日本人保養得好,又平,重要円低。啲鬼佬用過嘅機大部份都好似垃圾咁,又殘又花,得一小部份收藏家會好好保養
歐美啲人用嘢真係勁粗 香港 日本 台灣啲電子產品都係keep得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞