PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
上年到依家都冇試過平級有折,死心啦
真係死心啦
除咗加價前最後嗰次有折過就未見過了
iPhone 5G 如果收爆會好順,同屋企用冇乜分別
不過收得最好就一個鐘5,6GB...
佢冇得好似remote app 咁可以選畫質,只會自動行到最大, 我都係用5G 儲值咭去玩
唯有返工嗰陣睇回播
點會兩頭唔到岸
出你都未必買到嫁啦
會唔會呀,依家都任砌,唔會個個都換機啦
ps5出左幾耐先真係有得任買
同埋你係同炒家搶貨,唔係同玩家搶
Days of Play 免費個人造型
兌換代碼:EGHB-FFA7-3RCT
兌換代碼:FQNE-9PDG-554M
呢個價都係為左幫d無人要嘅色清死貨
4個版本既PS5手掣
一定要拆開先睇到model no.?
近日在豐澤的網上商店,PS5 Slim 光碟版、 PS5 Slim 數位版及不同顏色的 DualSense 手掣,分別減至 HK$2,590、HK$3,390 及 HK$398,對比原價分別減了 HK$390、HK$390 及最高 HK$190 (不同顏色 DualSense 手掣有不同定價)。

https://www.dcfever.com/news/readnews.php?id=37604
會唔會有新ps5 手制出?
係咪應該越新既色 就係30/40
又減左
香港幾時肯出行貨
想問巴打們係唔係推碟版>>>digital版?
最主要想玩單機RPG/Action game咁
見到依家有特價有啲心動
唔係,舊色都有新版。
SONY 出新版係改良個設計,減少問題
https://twitter.com/gust_fan/status/1795957143306182695?s=46&t=zi2_9OgEB3uACUFriMmirQ

罪大今朝係東京開左個事業説明會,提到今代ps5 係史上賺得最多一代,4年賺左16兆円,同時強調所有單機game 唔會pc day1 。

另外DS2 應該會係今個財政年度出到,即係出年4月前
記住一樣野,碟永遠係自己嘅 玩完點處理都得。

港服又無?
佢做乜改變咗講法 以前係話最少一年後先有PC 宜家只係話唔會Day One
我覺得差唔多 周圍供貨都穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞