PS5 機主討論區 (90)悶到無副題

565 回覆
2 Like 3 Dislike
啱啱新登記完唔見有3000分
應該個職員要入PROMO CODE or STAFF CODE
要搵online CS先補返之後係咪拎啲分換$90 coupon就得?
唔該你先
職員直接減左比我
witcher 3有咩mods?
我印象中係得d 18+mods可以裝下
可能開放左redkit會多d
睇漏你講plus
買咗$200卡
睇吓有咩買先
2023年10月唔會係大電,大電今年1月先公佈

Shit
好似得新3色有24年貨
但除左手感方面
portal 同deck delay分別大唔大 會唔會steam deck performance 差D?
始終我主力都係PS5為主
舊色都有,我呢隻星塵紅2024年3月產
Performance 冇大分別, 都係streaming . 你用手機加backbone one手制都一樣。
日版portal wifi 唔support 部分channel.
SD 重過portal 100g 左右。我長拎隻手會麻。
好處係用手提機原生玩game 開心啲。in case 無網絡都可以玩其他game.
OLED 版有HDR 好過portal. 但又貴啲咁樣
佢標原價?
係問要做會員先有398?
https://x.com/talesof_therays/status/1798240616994013488?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

24年後先公開嘅彩蛋,隻寵物會變黃色特登用ps3 開返當年隻日版限定嚟試, 真係得

你係邊個官方公佈或者拆解文見到有真正出過所謂大電版?
冇折
我見IGN都係1月先講大電版
https://www.ign.com/articles/ps5-v2-dualsense-with-exceptional-12-hour-battery-life-spotted-online

另外之前Reddit有講新版點分。
垃圾GAME黎 呃鳩FANS 我就係中咗伏
仲衰撚過1-4集 根本一模一樣
但得勁少戰役玩 CUT撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞