[請勿買行貨]Fujifilm 討論區 (100)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
summer
唔洗同佢認真
真仆街,40mp afc 追眼球會對焦對前咗

依家迫用afs
你係咪第一次隔海買嘢呀?你冇人應機佢件嘢唔會return 㗎最多擺喺倉嗰度到時斷日計返你倉租啫唔會死人冧樓嘅
係呀,我好唔認真㗎
2個月前打去Fujifilm studio 留名訂X100VI
早兩日打去問咩情況,佢地話第一日打去訂既人都仲未有機
咁我3月中係BH訂既機,只能期望今年聖誕前可以攞到機
兩支都唔錯 唯一問題係有d大支
17-70 好d
多15mm同ois仲想點
佢個ois 會同ibis 協調,拍片好有用,同埋breathjng effect 係有optimize, 1770 一定好過1655
呢個po 仲吹到話年尾有得正價任買
adorama 寫est. 1 june 2024 個堆都仲係backorder 緊
銀色機
B&H 20/2 夜晚11點幾 香港時間 Backordered
Adorama 22/2 都係繼續 Backordered
xt50 出左價了,今次開5秒定係十秒17/6
由即影即有相紙配起先啦買即影即有機,買跳樓價GFX舊機
show到對品牌忠誠先可以買XT5,XT50
無買過機無消費記錄無得排x100,仲要遇到天使SA先會俾銀色你,無得揀色,call你有貨要一個鐘內上到銅鑼灣,遲咗就無得hold,要俾下個客。入到舖靜靜雞帶你入房仔,再搵返布遮住部機,掀開登登!係x100vi銀色呀
我咩都買齊,又唔見我有買x100vi 資格
直接發售唔駛訂 是咪大貨喇
買齊就唔使排?人外有人,總有人配得多過你
經過皇室堡買打蛋撻上去啦
咪on9 啦,開5 秒之後就話冇貨,訂都唔卑訂果隻,如果唔係,點吸引d 人去細鋪食炒價
大陸有100萬人預訂
香港仲要無kit
知道好炒呀ma, 依支鏡唔算骨,所以唔加落去
XT5淨機而家先萬3蚊, 炒得幾多
女仔用,輕,x100vi 取代品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞