[歐美H game]推介(10)

375 回覆
11 Like 2 Dislike
High Rise Climb
Thanks ching返去玩下先
a mother's love,中段轉office
karlssons gambit
leaving DNA
lost at birth
radiant
最近玩Cosy Cafe 啲女角算寫得okay
玩到0.8發現好唔鍾意個男主既性格好撚大男人就棄左,本身已經對呢方面好低底線都頂唔順
打屁股打上腦
仲要性格係果種最憎既串柒柒大陸網文式龍傲天主角,我完全睇唔到佢有咩個人魅力
要將我放第一位
好多game都係咁開頭好地地
之後變打飛機文
班女做主打還可以正正常常,個男主真係老鼠屎黎頂唔順
My wife and mother 今次son Dylan 主場,好jeng
其實呢個名,son係唔係太遲先主角
特工17咁 個男主我搞唔掂
agent17果個重製已經算係排左少少毒,初版仲嘔心
普普通通咁,其實有個性咩
正常路線
都要落藥屌啊妹
明明有雙重路線可以簡整埋咁都cut左佢行返初版做變態玩睡姦
睡奸又真係0好玩
你話好似黑白妹咁高遊戲性又唔同講法姐
My Real Desire
都值得推薦下
第三期post已經推薦過,我既評價係唔撚掂
佢整既時間同my bully is my lover一樣都係差唔多時間開始,但到依家MBIML係畫面上已經唔知超越左佢幾多倍
而且個故愈黎愈無聊都唔知係度拖咩鳩,H scene又唔係得別好睇,依家係除左玩開等睇佢完之外都無咩期待
我冇留意咁多 唔怪得兩隻似似地
同埋故事後面啲女女冇乜作用 好難推主線
純粹屌下咁
不過kill time一流
玩到冇野好玩 啱啱開始CH3
越出越hea
Alice頭期比人邊緣已經唔對路,打機黑妹D意外又老尷到乜咁,係紅毛、Ren同Yui有D興趣
alice人設唔吸引當佢冇到
黑妹劇情感覺除左打機描寫入唔到主線
紅毛改左髮型好撚樣衰,唔知係咪俾人屌完之後又改返
ren就肉便器咁次次出場都發姣係俾人屌,yui後期直頭路人咁
咁多個角色劇情我覺得寫最好係粉毛,但好多野佢都冇寫到搞到好片面
而且最近格硬強推個老母助理我都唔知為咩,角色外表唔吸引性格又唔特別都唔知點解係咁推佢出場,我寧願可以溝boss個女四眼妹大小姐做LI好撚過
MBIML同佢差距大撚到 佢都唔識進步 女多又點 路人咁為屌而屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞