[歐美H game]推介(10)

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
邊黎tomby,唔好話係大隻妹
有goth girl同勸妓從良
情感上用愛修正
我理解果種物理修正唔係用條J屌到變好,而係用拳頭
其實上面位巴打個劇情我都想玩下至於打撚到佢變返直就不了
呢排冇乜邊幾隻啱玩 頹
去玩elden ring 自虐
淡季係咁,隻隻都鍾意更新時間堆埋一齊更
king of summer隔左成年冇跟過,
尋日開黎睇下,佢d h scene其實有d似sao feel
應該都係戀活做?
睇佢粉毛果堆交換炮友scene
好多兩條女兩條J同步比較既分割畫面幾有feel(劇情我全ctrl唔知好唔好)

同埋隻game唔lag,播動畫果陣好順,唔洗等半秒要加分
Cosy Cafe Lucy同Vicky好啱我口味。隻game唯一問題係講野個陣個口唔識郁,Vicky影響最大。 仲有Vicky Day 7 8個陣仲比人串係做雞,到依家我玩到Day 11,係架地鐵入面又拖手又盛,咁樣點挽救風評
女角一般偏m,最難頂係個男主
最近岩岩開始玩game of hearts覺得幾正 推介比大家
呢種畫風一睇就知係戀活,同hs好大分別,通常整同人就係用佢貪佢角色卡易整得黎又似
女黎講最好都係綠髮個女友,睇住一步步墮落有feel好多,其他女劇情都幾悶下又快墮落
綠毛件泳裝唔鍾意
同埋叔叔條野太長好出戲
粉毛交換果個黃毛條野正常d
條女夠淫就得啦
不過對比hs戀活模有時會完全唔岩比例
講淫真係堅淫,成個地圖屌晒

同埋玩ntr睇個蕩婦周圍搵唔同既仔玩,都係一個玩法
佢係咪對條條女都係命令式口吻?
做錯野就打屎忽仲係除哂衫打果種,命令式口吻點人做野,當哂班女係自己所有物咁,而班女又係m底受,玩玩下真係玩到頂唔順
Phoenixes更新

Cross Realms: Chapter II - Sneak Peak

仲有兩個月先有得玩
原來只係what if 仲以為係v11
提起佢先諗起Alnilam段劇情都有少少似係i can fix her嗰種
有冇畫風好似restore her career 個mom
好多hs既都靚過佢
真係咩但係唔知點解幾鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞