[歐美H game]推介(10)

962 回覆
13 Like 5 Dislike
Hero party must fall 更新

bg3要後宮就開polyamory mod
https://www.nexusmods.com/baldursgate3/mods/1529
radiant個patreon咁都可以恢復返
Heart Problems仲有20日就上abandoned tag,5月開始patreon就冇左聲氣,睇黎都係爛尾多
Hillside onhold埋
雖然係關屋企人cancer事但4年都係得1個scene未免太過份
goons raid her同lust is stranger developer下作新作係mass effect

但如果想同team係咪都唔得?

有咩唔得?打左呢個mod就解鎖哂romance限制,定係你想佢地後宮得黎可以一次過入哂隊?想入哂就隊伍增員mod
https://www.nexusmods.com/baldursgate3/mods/327
就咁係返個game page download 就有得玩? 定係要去第二到download?
入game頁面,係download下面簡其中一條岩你既link,download
佢有更新畫質咩?開左感覺都係差唔多咁
有更新過,初版除左兩個女主同藍毛其他女好撚樣衰完全食唔落
見steam 75折買咗 唔覺有分別
你係咪仲係佢更新未出完果時玩過先?我係由佢更新最後一章定last尾二果章開始玩起,果時d人物就真係三尖八角咁樣
有重制?呢隻經典但畫面太核突無攻略
睇落似有,人既model比我玩初版果時既記憶靚好多
女mc既話我覺得Village Slut Transformation唔錯
唉屌 唔係掛 仲未屌老母同細妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞