[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
希望留到啦 下季賭撚應該會多啲機會 同埋希望佢可以係Watkins身上偷師學下點踢背身

反而zaniolo唔知會唔會出錢買斷
季中之後睇得出佢係fit咗但係佢又係容易受傷個類如果要二、三千萬轉會費就寧願唔買
其實佢都慘嘅 一轉嚟英超又betting scandal
仲要之前唔知邊到睇話佢啲屋企人留晒係意大利,又識唔到朋友

季尾都叫幫手頂咗幾場 不過買斷就唔好了好似太易傷
話曬佢都曾經無限接近英超神射手
而家又望住Haaland入兩球梗係唔開心
我覺得佢似阿仙奴捧唔到盃黑面
下季有JJ同Buendia強勢回歸
唔買斷都夠人用 又可以留返啲錢執下其他位
左右閘同中場真係要補人長遠嚟講防中位冇得淨係靠Bouba
同埋左右閘都要upgrade
其實對水晶宫賽事,可以安排 Watkins 拍 Ducan 正選上陣;給他更多英超經驗,至於Zaniolo 由於受傷,連歐洲國家杯都不能上陣 ;同埋傳出佢希望回歸意大利聯賽, Langlet 都很大機會離隊,所以留隊機會不大……
正選直接賭撚搭Kellyman啦
比Watkins抖下算啦 等下半場先後備上陣接受球迷掌聲
Cash真係搞唔撚掂 如果留嚟做後備都仲可以
Watkins 現在入19球,佢想同賓迪基入20球睇齊;所以可以安排佢上半場正選上陣,下半場盡量出青年軍出埸吸收更多經驗……
Lenglet一定唔留啦 咁貴又唔係特別勁
下年我地四大中堅番晒嚟
如果想長用Konsa右閘就補多隻中堅 最多係制空勁啲頂埋Pau個份
講真佢以前前插都有啲用 而家下下回後唔知做乜
唔知係愛蛇order定信心問題
不要忘記 Carlos 可能加盟 AC Milan ,加上 Hause 和 Chambers 可能離隊;要睇 Hermoso 會否自由新加盟;加上維拉踢到歐聯,是否需要在CB或翼衛要簽新球員……
Carlos Moreno 其實有靚價可以放
但一定要補到人 唔夠陣容深度踢歐聯玩死自己
賣到幾多錢
utv!!!!!!
champions league
2閘要補人啊
next season頭6 歐聯16強已滿足
或者小組第3 打多幾場歐霸
多謝愛sir
Sanson 轉會費 Around 4 Million ,下一個應該放古天奴……
下年改制
戥果位ching慘,雖然佢係on9,但都唔洗咁樣搞鳩佢掛
下年出左局就真係無歐霸打啦
網上真係唔好亂講野J下轉會窗算
真 我地都係圍內討論下算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞