[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
咁鳩麻煩寧願換第二個中場中或者要埋現金好過
意甲啲隊邊有咁多錢
同埋我諗因為PSR所以30號之前應該要賣如果唔係應該唔會咁蝕
直接用Soule 換 McKennie ,另外再找另一位防中球員……
Tim lroegbunam 很大機會轉會Everton ,和Ashley Young 做隊友;轉會費大概10m……
10m其實ok
佢呢個年紀係要踢多啲真嘅話祝佢好運
其實留該放先放 Donk,Tim應該留隊作為backup;尤其是中場防守位置是否夠人;都是問題所在……
Donk人工咁高應該唔會咁易放
同埋Tim個順序排得咁後應該冇咩影響
上季已經比過機會證明唔踢得 有10m袋落袋仲留Tim做乜
佢係一個唔似防中嘅防中
踢防中唔落腳但係腳法ok之前係QPR個教練推佢上去可能係啱
又話冇錢
22歲HG

如果moreno/Digne 是但一個賣到10-15m就好
好似是踢防守中場位置,同馬天尼斯是同鄉;睇佢名聲都不俗,最少好過 McKennie; Cash 很大機會會離隊他投,並傳出AC和國迷同時對佢有興趣 ;至於 Duran 則傳出曼聯和 Fulham 同時對佢有興趣……
其實我唔覺得Mckennie真係咁廢不過傾唔掂都冇計繼續接收下啲google人番嚟
冇辦法,這件 McKennie 就算順利加盟維拉;睇來都是麻煩友和Duran一樣有性格,希望這位年青球員加盟維拉後能打出水準;最少預計維拉現在有5位新球員加盟維拉……
啱啱睇咗highlight件Enzo啲身型幾好
如果踢得掂都可以幫手頂下Kamara個位 佢有排先番嚟

而家睇下車買唔買Duran
車好似睇來對 Duran 已經冷卻,之前傳出對馬體會前鋒有強烈興趣;可惜報價給予拒絕,睇Fulham 和曼聯是否會真正出手;個人認為若 Fulham 能出40m ,倒不如Duran 轉會去 Fulham…
如果揾到個平靚正back up striker我覺得可以賣Duran嘅
但我唔會想要Abraham
lxxxxxxxxxx係咩類型中場
進攻扭波交波幾好
防守嫌佢唔夠狠 唔係幾敢落腳
踢唔到單防中 似中場中多啲
我覺得佢係幾有潛力 不過profile唔係幾啱維拉
曾經嘅神童 唔知呢排發展成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞