[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
啲新仔又冇得踢Kellyman KKH坐撚咗咁耐45分鐘都冇得踢
你唔撚俾時間點知啲青訓有冇料呀
臨尾香
Utv
睇完今場下季前十算
反而出青訓一定落力過呢班‘正選’
咪係囉Mcginn前一兩日仲俾人影到落bar飲酒我明會冇心踢好正常咁你咪俾下機會新仔囉
Konsa呢啲場埋90分鐘今場又要踢足係乜野事
屌完就算留力歐協決賽
恭喜屈蛇
有冇人覺得鏝欠維拉一聲多謝
維拉後防線應該要重组,Konsa 打回中堅位最適合……
其實係 不過啲人好冇禮貌
Konsa單防冇咩問題,但成日守高波收到太入漏人
睇番原來鏝上一場輸就係俾我地強姦個場咁都有得俾人話放水雙殺到鏝我爭冠啦洗爭四咩
如果一早疊埋心水放棄歐協聯同埋唔係咁多收咧傷兵
可能會有幾%捧盃機會 起碼分數上真係會再接近啲有得嗌下爭冠
可惜呢個世界冇如果
傷咗Kamara已經知冇咩機停3場個陣已經知佢太重要 (呢下要屌佢上腦)

不過過咗里爾嗰陣真係以為可以前四歐協兩樣都要始終陣容都係唔夠深 班人踢到就死不過叫俾班人習慣下一週雙賽咁
今個轉會窗希望可以補深度 我地正選唔傷其實有競爭力

下年希望可以入到16強+英超保前6
唔知Archer留定走 情感上希望愛蛇比多次機會佢
但係佢呢啲入楔射手又唔係咁啱愛蛇用
應該唔會留啦今年歐協呢啲水平佢都唔留多個人用應該都冇咩機會俾佢

不過借咗佢去鍚菲聯搞到臭晒下次可能賣得好少錢
係咁傳Barkley喎
唔好啦
講真有少少陰影之前Deano時期真係麻麻
但如果愛蛇真係想要嘅話都ok
Carlos 之前傳出AC Milan 對佢很大興趣,還有Hermoso 是否以自由身加盟維拉……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞