[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
唉入到歐聯第一件事就係賣中場大腦換埋啲傻閪番嚟
路過
我都覺得呢單deal好唔抵
下年打歐聯 Douglas Luiz 本身就難搵件差唔多水平嘅中場
仲要換件廢柴加一個中規中矩青頭
好洩底
要過PSR冇計
唯有希望新嚟個兩件做到野
社汶澤Channel, 有介紹Aston Villa,維拉之前都有高價出售Grealish 先例;所以今次Luiz 離隊都感到可惜…………
同Grealish個次唔同嘅

只能話上手留底太多蘇州屎
古天樂+Donk已經要30m轉會費+200k週薪
上次叫拎咗一億
今次趕住賣拎埋啲on9仔番嚟
屌奶星換埋Mckinnie呢啲體力型波牛返嚟 又要考愛蛇功力
愛蛇啲signing暫時都對得起個轉會費
佢係體力型嚟架咩我淨係覺得佢好肥
今晚SJM教Kroos踢波
車仔有機會用 Maatsen 交換 Duran……
少睇德甲唔知點但其實我地要補番隻左閘嘅,希望賣到Moreno
跑上跑落後上埋門頂下頂槌咁都唔知佢嚟到啱踢位
佢係體力型嚟架咩我淨係覺得佢好肥
跑上跑落後上埋門頂下頂槌咁都唔知佢嚟到之後啱踢咩位
做SJM後備似右翼
rip
Luiz 維拉女足女友,可能會同佢一齊加盟祖記……
睇到啲人講話係Luiz唔想續而家帶埋條女走
維拉今年打到前4位,並取得歐聯資格;佢都是功臣之一,除了維拉要解決資金層面外;現在Luiz 和他的女友是否已經和維拉管理層,尤其是艾馬利已經反面;除了Luiz 外,還傳出泰利文斯想走;加盟土超球隊,除了Luiz 外,Cash Carlos Duran Alex Moreno 都傳出會走人;還有Hause Donk 古天奴 Chambers 都相信會離隊;希望不會影響球員士氣……
咁想走又唔一定反面嘅都係打份工姐

純粹覺得可以拎得多啲野
Breaking News , Luiz 傳出加盟祖記因 McKennie和維拉傾不掂數,有機會取消……
有幾貪心呀Mckennie我地出合約不嬲水魚已經
第一場又作客年年都係作客
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞