[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
車路士球迷討論區
https://lih.kg/CucpcmX
#278 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
發覺撐得big6個啲個腦都係有啲問題係足球方面上
#381 佢自己弱智,唔係以為我哋都係弱智掛
用Duran+Watkins換Lukaku
順便下年送多六分俾佢地
Dendoncker+Hause+10m換palmer
我其實希望盡快賣走Duran ,盡快將Tammy Abraham 回歸維拉……
唔好再J舊將啦我地而家唔係aim呢啲你上年仲話要俾機會Davis
其實 Tammy 是否回歸維拉,都是艾馬利團隊作出最終決定;作為維拉Fans,只是提出一個提議,Duran 年青有腳法,但是紀律問題尤其是和艾馬利不和;加上維拉財政狀況;無奈要將佢作出出售…
tammy又多傷又無狀態,人工又高真係咪搞
六月尾傾唔掂係咪可以留低Alisha Lehmann
點解我地踢歐聯要踢到咁霉
簽返Barkley 都算仲要aim Abraham 係發生乜事
而家只係想maatsen快啲done deal
快啲Email戴治唔好擺佢打防中
佢打防中真係踱步踱到你突
痴線你公海著撚晒火
幫Watkins平反義不容辭
如果Southgate敢正選就屈鍵應該有啲用不過下場又係傾
點解唔試下一齊出收Foden
屌鳩南閘一齊換Bowen入嚟做乜 兩個都要有人餵波比佢地走位入楔
左邊Eze平時又話幾好扭 今場落到嚟一有波就彈走 曬鳩氣
Kane而家慣咗成日回後拎波唔知做乜
如果俾屈鍵正選搭Taa呢啲一定多機好多
啲人又講左啲咩
維拉出售Tim 給 Everton ,同時會購入Everton 年青翼鋒球員 Lewis Dobbin 加盟維拉……
連Kane呢類可以抖後一個嘅教冇波到冇位走
你出東尼同watkins打南閘啲閪波咪仲加少一個囉
下下後場大腳一斬 佢兩個轉到身傳到俾人?

琴晚即討有人咁講
結果Lewis Dobbin跑出先
Luiz單swap deal變咗barrenechea取代McKennie加iling jr即刻變得抵換
仲要有20m收 希望快啲done deal
Mckennie一定勁過呢隻Enzo
Mckennie上年數據上其實真係勁
同埋我都係覺得唔抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞