[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
前維拉翼鋒Jaden Philogene 受到Barcelona 邀請加盟,但是他希望留在英超;所以拒絕邀請,水晶宮 Everton 和 Ipswich Town 同時對佢有興趣……
馬天
佢真係好慘明明所有野都係頂級但因為救12m太勁俾啲唔睇波嘅覺得淨係識救12m
冇左一張前場百搭牌,選擇唔買斷有D哂左。佢好過Duran,起碼前場3個位都可以打。同埋唔會成日嘈住要正選。
佢季尾有番態係唔錯
但應該想番意大利
我又唔覺佢好有亮點
雖然後備入波救左我地兩次
踢阿仙奴個場勁好J
又夠高可以接高波又hold到波又突破到

不過成日傷
Alisha Lehmann 跟隨 Luiz 加盟祖雲達斯女子隊…………
Konsa正選
Luiz又炒12碼
已經唔關我地事了
不過講真正常應該唔會揀番嚟
西咸想買Duran
之前傳出 Barcelona 想佢加盟,但是他想留在英超; 記得佢在維拉熱身賽都有入靚波,傳出維拉已經表明,要睇佢是否願意回歸,若願意15M to 18M 都是合理價錢,否則佢會加盟 Ipswich FC ……
佢當初為咗要game time寧願踢英冠
而家有得踢英超應該揀Ipswich啦
嚟到都係坐多
若他最終決定回歸維拉,將佢再借用給友好球會;爭取更多上陣經驗都是幾好選擇,反而擔心熱刺對 J Ramsey 還沒有死心,甚致傳出Hotspur 用兩位球員加現金來作交易條件…………
講真我地除咗JJ同Archer已經冇trained by club嘅青訓如果咁都賣到時唔夠人用
講真18m買番嚟好難借出去啦 你估我地車路士咩

講真其實我又唔覺佢真係勁到咁 但係HG歐聯可以REG多個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞