[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
JPB + illing 至少要用3年時間,先有機會踢到Diaby果個Level。頂Diaby個位,個人傾向買Baena > Frimpong > Nico Williams > Chiesa > Felix.
Nico Williams 和 Felix 傾向去 Barcelona, Chiesa 雖然只需 25m 轉會費,佢傾向加盟羅馬;而且佢對維拉興趣不大 ……
Chiesa要踢正選,好難比到位踢。
Felix 依家係一個Overrate player,同埋淨係想踢大球會。
Nico Williams 未係最高Value,畢爾包可以繼續hold貨。

如無意外,Frimpong 同Baena其中一個會Replace Diaby個位。
近排傳出維拉對佢有興趣,就是 Barcelona 拉芬拿;不過這位球員超貴…………
Firmpong同Baena呢啲都冇啲reliable嘅source傳過,應該冇咩可能

其實我覺得Felix係有救愛蛇可以打番起佢
你地買羅渣士果陣唔係預左有翼走會啦咩

貝安迪亞重傷 搵左辛尼奧路頂

下季貝安迪亞會出返架麻

懷疑會唔會仲有 有級數既replacement 喎
Zaniolo走咗 如果Diaby走埋 其實前面唔夠人 Diaby本身係到唔係踢翼
Frimpong買到先算
Diaby上季多數放入中間拍住Watkins
呢個位置有Rogers加Buendia復出 我諗未必會買人
我覺得唔會有 而家計人數就算Diaby走咗之後都仲夠人
中間有Rogers 同Buendia
左右兩翼有Bailey,ramsey,iling jr, dobin,Jaden
仲有上季季中Diaby有一排踢得唔好都係放落後備 佢既級數未去到冇咗佢唔得
如果賣走Duran 佢會唔會有機會留低
講真純粹真係夠人數

除咗Bailey Rogers 之外,Buendia JJ仲未入友賽名單,傷咗一年唔知會踢成點,Iling jr同JPB都唔夠實力擔正
我對JPB有信心
Buendia JJ進攻中場位最好都係買多一個人。佢哋兩個始終都傷左成季,冇咁快踢番起。Illing同JPB可以觀察半季先,之後再決定買唔買Diaby Replacement。
今年transfer window其實唔算差(清左好多唔啱用嘅球員+引進5-7個long planning球員)。Diaby離隊後,可以試下trade走Duran,Moreno,Archer,Dendoncker。如果trade走到,應該可以換到1–2個有級數的球員。
其實中堅真係要換血,Mings就一定賣唔出,Diego其實要upgrade
JJ都唔會擺攻中啦 如果繼續442多數都係擺返左面 跟住buendia擺中間搭住Watkins
同埋Diaby係愛蛇體系入面係中間偏右踢輔鋒多過踢翼 就算要搵replacement都唔係用啲翼去比較
但係Diego除咗賣去沙特都好賣到好價錢
其實中堅真係要換血,Mings就一定賣唔出,Diego其實要upgrade
但係Diego除咗賣去沙特都好難賣到好價錢
仲有希望快啲解決Duran走定留
係走就要搵個sub比watkins 上季踢足全季又踢埋歐國盃 最驚鐵人都有攰既時侯
而家啲中堅除咗Konsa全部防守都唔德陣,Konsa其實制空都麻麻,Mings又唔知點
其實Duran有啲可惜,佢呢個年紀想多啲出場好正常,但係排佢前面係屈鍵
Pau啲用波好好J佢搭Mings踢中堅可惜在兩個都係左腳 一定會有一個唔順腳
如果後面冇新收購 唔知會唔會Pau搭Mings中堅 Konsa繼續客串右閘同埋解放Digne助攻
其實Mings第二次大傷+年紀我覺得未必上得番去,起碼唔會係正選先
其實希望有個中堅可以幫Pau個邊防守,踢highline個陣揾Pau同人1v1真係冇信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞