[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Chelsea 傳出有強烈興趣收購 Duran ,要睇維拉會否以現金加 Duran 收購 Gallagher ,另外Alex Moreno 傳出希望離隊重投西甲皇家畢迪斯……
如果Duran收足40M呢
如果賣完Luiz唔洗理PSR 40我都唔賣
有無人知iling junior 同mckennie係咩料?我淨係記得McKennie踢leeds麻麻哋iling完全無睇過佢踢波感覺好似喺NBA trade個all star換兩張二輪簽+現金
我親自車佢落倫敦
屌牙你唔覺Duran好勁架咩
https://x.com/theavfcfaithful/status/1800630513389965593?s=46&t=SbgZD1TaFXqwvGpfGs1IVA

真係咁既話分分鐘Luis都唔洗賣
賣一個後備前鋒可以換到50M PSR quota喎
Duran 值50M 真是Crazy, 要睇 Gallagher 是否會加盟維拉;即是很大機會Archer會重返維拉;但是會否再出售未知;放了Duran Abraham 重返維拉機會亦增加……
維拉同時傳出會出售Cash 去AC Milan,要求轉會費大概30M,Duran 若加盟車仔,而Gallagher 維持在車仔;維拉實收50M ,若 Gallagher 願意加盟維拉;即是和車仔一換一,現在睇Gallagher 是否會加盟維拉……

完全唔記得咗維拉有呢個人
Duran點睇到佢值50M的
真係值 好嘅前鋒太少 俾我我唔會賣
杜蘭快走
Duran 很大機會轉去車仔,現在睇 Gallagher 會否轉會到維拉;真是消息滿天飛,維拉淨收轉會費 or 多一位球員加盟……
其實Duran係有潛力嘅
明明有得跟愛蛇同英超第一中鋒學野佢都想走 咁啱價就賣

我覺得佢未來會勁過屈鍵 不過可能俾性格影響
Gallagher買唔買到都冇咩所謂 但中場要買多隻防中
Gallagher 很大機會會留在車仔,維拉傳出有興趣收購拉素中場 Guendouzi ;他是艾馬利舊部;艾馬利不致一次指出希望再和這位球員再合作……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞