[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Duran 走幾會很大,尤其是艾馬利對佢紀律都應該極之不滿; West Ham AC Milan 和車仔都傳出對佢有興趣,希望能夠盡快有消息; 中堅位需要購買新球員,之前傳出 Hermoso 加盟都未沒明確消息;倒不如將 Diaby 賣走後,利用這筆資金購入祖記翼鋒 Soule 和 中堅 Dean Huijsen 加盟維拉……
咁多翼仲買翼 買中堅算啦
除非dobin,iling jr呢啲完全唔踢得
如果唔係咁多隻翼 真係諗住佢地呢啲年紀齋坐就會有進步
最理想左閘右閘中堅都買一個 跟住放cash,moreno,Carlos套現換錢
你係咪唔記得已經簽咗Maatsen
Soule 除了翼鋒外,根據Transfer market 紀錄;佢可以同時兼任進攻中場和輔鋒角色;可以爾補Diaby 離隊後空缺;中堅 Dean Huijsen 備譽為出色年青中堅,所以收購佢二位對維拉絕對有幫助…
Carlos 我估放唔出,最後踢到完約走人。中堅位唔一定要買人,可以train下青訓Fenney同Swinkels。後者之前重傷,估唔到可以升上一線隊踢Friendly。
要搵Diaby replacement唔係用翼去比較,但係果個Replacement一定要有牽引能力。如果Bailey 傷左,Watkins會踢得好辛苦。
Duran都係走好過留。佢係入到波,但唔係好夾到愛Sir個戰術體系+技術要求。
Dobbin適合踢最前多過去打翼
呢樣我唔認同,佢而家先21好多野可以學,起碼身型同射手觸覺冇得練,全世界所有前鋒有邊個可以做到屈鍵做到嘅野
所以我J爆Felix
俾愛蛇教+屈鍵前面開路
如果佢咁既身形可以學到Watkins啲背身擔位同回波就不得了
依家馬體會好似話冇得loan,要直接用€60m買
所以我其實仲係想留佢

但係佢要出場時間我地又唔係車仔冇可能借個值40m嘅球員出去希望以後唔會後悔
係太貴所以得個J字
同埋佢都似覺得維拉唔算Big Club唔想嚟
賭撚對水晶宮個球心口控落嚟再窩利成個賓迪基2.0咁希望佢會換第二個經理人跟住乖乖地留低
唔知有冇愛蛇有冇計令佢同Watkins 可以踢到雙箭頭而又有火花 咁就可以令賭撚多啲game time
我覺得係本季金球 好似係
今季無咩入波有記憶點
你哋講嘅JJ其實係邊個
Jacob Ramsey

€40m買即係一年賺€20m
Fabrizio舊年話我哋俾多過€50m,即係依家賺少過€10m好過冇嘅
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1682077634748923904?t=0PMMRjPyLQCJYGp2Gyoygg&s=19
可能40m係未包addon唔知要俾多幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞