[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
快賣啦 條友養唔熟
真係想企硬40m?定35m+Orford
🚨🟣🔵Joao Felix to Aston Villa, here we go!
中堅位置暫時未有新球員加盟……
Mings復出其實夠人
想升級要放人先
我估係想要£40m+Orford or £45m。話晒West Ham係我哋爭4-8名的競爭對手、佢哋又無一個可靠嘅中鋒,無論佢哋依家買邊個中鋒都好,出到去Bid一定會比人抬價。

Duran依家後生有潛力、冇大傷,咁啱呢個trade可以滿足哂West Ham想要嘅嘢(換血),所以AVFC一定會同佢哋拗到最高價放走佢。
暫時用丹當卡客串,補時階段用黎防對方嘅高空轟炸。
喂我地仲有件正宗中堅架
去左唱歌咁解
你都幾有品味 同我一樣
40m差唔多啦其實 再多就冇咩可能
屌Felix嚟未呀
又話馬體會唔想要又話Felix想走
我地都唔會孤寒架啦
其實我想知有幾貴貴到我地都簽唔起
我地呢啲窮鬼小型班都千幾百萬已經攞我地命了
Duran如果賣到30m以上我地呢個window有net profit買咗8條友冇洗過錢
丹當卡很大機會會賣走,維拉現在4位中堅 P Torres 和 Konsa 應該很大機會正選 ; Carlos 若價錢適合艾馬利都會放走,因為人工實在太高;不過要找到合適球員加盟; Mings 會作 Backup ,一旦中堅位置有球員受傷;很大機會CB 位會不夠人; Hause 艾馬利應該都會再用 ;現在睇佢有沒有球會會接受佢,所以中堅位罝要買新球員…………
我幾驚你話要拎番Hause嚟用
學您話 Hause 倒不如轉型做歌星,或轉會英冠 or 英甲球會會適合…………
@BbMajor 佢講的我迷Hause
咪屈
我識串Hause個名的
好過維拉啲staff
我哋要清走哂Duran,Archer,(Moreno or Digne),DDK先有機會買多一個大牌球員。
Hause已經完咗約,中堅有機會用到青訓
DDK,Carlos,Digne呢啲人工高的球員除非trade去其他英超隊or沙地佬肯買,唔係嘅話都好難賣到出去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞