[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
打死都唔信買到佢
Hermoso最近靜咗可能流料
Duran 加錢換 +9+ , ok?
Konsa入到provisional squad
Konsa冇咩pr 啲人吹Guehi個啲都唔吹佢
恭喜哥帥!Well deserved
普捷天奴離開車仔,可能加速+9+加盟維拉;加上+9+同車仔未傾掂續約……
我覺得+9+可以買 但唔值太貴

如果Duran唔搞事一定要留
車仔補價50m,若30-35m值得收購;至於Duran是否留隊真是問號,上仗正選對水晶宫賽事表現真是十分普通;加上佢紀律方面若不改善;真是很難講……
其實佢嚟到又冇正選踢 冇里由咁貴買個後備
Duran其實而家仲係好raw
不過我鍾意佢夠自信起腳同射波好夠力,呢啲真係好難練,你睇下屈鍵啲射波都仲係成日鳩下鳩下

如果佢肯聽話跟下屈鍵學下分波學下背身唔好搞事一定要留,下年要踢歐聯大把機會俾佢
Kellyman今年都去香港
正呀又嚟香港
kellyman都嚟睇嚟今年都會強陣
透過 Agent 放聲明,即是Duran上轉會車仔;倒不如用佢加現金收購+9+;相信艾馬利會放佢走……
Barkley似真係簽了
踢後備會唔會扭計
據聞維拉會和Barkley 簽3年合約,另外古天奴傳出會和維拉解約;重返巴西母會……
當初俾20m買佢真係mistake

不過當初借嚟個陣真係幾勁Big name
其實最少收5m轉會費都好,點知是解約離隊;可能人工實在太高,艾馬利唯有Cut loss……
咁就蝕咗20m
如果嗰排謝拉特唔好死操佢 可能冇咁快回塘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞