[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
下 我一直以為係後年
佢下年好似唔會留係維拉?
多數唔留啦 又唔係平
League phase可以抽返同國?
以為剩係改咗Round of 16開始可以變同國
一嚟啦
二嚟其實要爭嘅話 踢好場足總盃決賽實際啲
好似有四隊以上既國家會有機會抽到最多一隊同國

唔知邊度睇返嚟
呢個季尾po推完應該已經開季
算快了
嗰陣一季一個post
其實唔知Duran想點成日好似係到搞事咁唔知留唔留
當然Duran留隊,是最好選擇年青有潛質;但是性格自我有待改善,佢是否願意改善是關鍵;加上車仔一直傳出想佢加盟;佢會否願意留在維拉是問號?Archer 會正式回歸維拉,對球隊年青球員會是好事……
我都想Duran留,但我諗佢都幾麻煩,之前踢完liverpool麥堅都有串下佢。
Archer應該都會賣過,睇落真係未夠班......
講真Tielemens真係好有級數
第一場對紐卡數踢Mcginn個位踢到傻閪咁,到12月連贏曼城亞狗個陣已經好撚勁

初初頂Kamara踢防中啲背身都麻麻,踢多幾場又可以踢到

反觀Luiz就點練都踢唔到防中個位,由以前Deano時期到愛蛇教埋都唔得
恭喜維拉,可以打歐聯
佢淨係可以踢前一格踢唔到防中位都唔緊要 最緊要下季可以keep到今季季初季中既發揮
佢得嘅我信不過最好入多隻防中
希望入新仔啦 如果入個正選級數 中場中又變得太多人
到時有4大中堅4大中場中
佢係阿迷?
如果愛蛇長遠想擺SJM同Tielemens踢翼/攻中位都可以入隻勁嘅防中不過唔會平

同埋Doguie真係要控制下啲脾氣唔好再係咁食無謂牌同送FK
你見佢成日入波玩枝角球旗就知咩事
講真中場都要簽人 不過我覺得簽防中好啲
屈鍵果然拎唔到PoTS冇Pr真係冇得贏
佢可以踢進攻中場和防中位置,若合理價錢收購佢都ok;現在傳出可能會用Duran 加現金作出收購,同時傳出維拉對Barkley有興趣……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞