[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
希望得啦 中路有突破又有killer pass又勤力 好撚好j
Mcginn回家休息吧
Duran 轉會車仔睇來凍過水……
性格真係有問題 但我好睇好佢潛力

如果真係賣唔出嘅話睇下年紀大咗會唔會成熟啲
維拉近幾日,主動收集德國國腳前鋒 Beier 資料;若需要佢加盟需耍付出30M轉會費……
根據Transfer Market 介紹 Beier 除了中鋒位置外,佢都可以踢兩翼位罝;維拉同車仔都想佢加盟……
要買佢前提一定係賣到Duran

而家我都傾向賣Duran算點J佢潛力都好 連佢最想去嘅車都可以俾佢自己搞到去唔到真係諗到佢私底下有幾麻煩
https://x.com/johntownley11/status/1805645040028356738?s=46&t=3RTEEPvCZ7-2sYPxYfkTeA

Monchi暫時算做得好好

雖然呢一刻係蝕但係新嚟個兩隻仲有潛力 Dougie應該都到咗頂
艾馬利對球員重視紀律,Duran 無錯佢有天份年青;但是佢紀律真是?,之前車仔都提出想收購佢加盟;但是到現在很大機會退出收購,若有合適球隊提出收購;倒不如 Let Him Go……
J Ramsey 最少值50m, 艾馬利講到明佢會留隊;熱刺當維拉水魚;另外 Diaby 受到沙地球會邀請佢加盟……
Lange似想25我地

送Cash俾佢地等佢地冇得賴冇得怨算啦
Lo Celso送都唔撚要啦
愛蛇舊將
其實佢都多數離隊,現在去踢美洲國家杯;睇有冇球會出大概30至40M收購佢; 覺得佢並不是驚,反而是已經割出去預料會走人……
除咗車仔邊個會出30m以上買佢
希望今年件主場波衫好睇
想買件T8
是咪有得買Authentic雖然應該都唔會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞