[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
睇漏咗不過squad player 5m 好平啦
Mckennie越傳越恆
這件極品根本想加盟維拉,佢想留在祖記;之前佢情願加盟列斯聯都不選擇維拉;不過最後列斯聯降班,佢表現可以說是十分普通;根本不值30M…………
如果真係一定要賣一個先過呢PSR我都覺得係賣Luiz嘅不過Mckennie真係冇咩點睇 淨係見人話今季幾勁
同Mckennie比寧願要Gallagher
只係希望monchi唔好俾人當水魚
要睇下抽中西維爾Monchi定羅馬Monchi
即是維拉出售Luiz去意大利,維拉得到 Barkley ,和談判中 Gallagher ,Duran 是否在條款中未知,以致 McKennie 末肯定是否會加盟,消息真是滿天飛 ;最終可能是用維拉用兩位球員來換取三位中埸球員加盟,若 Duran 離隊維拉需要購入後備前鋒作Backup……
如果真係想買Gallagher嘅話咁真係似Luiz換錢+Mckennie

加埋Barkley即係多咗兩個人用

Duran希望留到 如果佢唔搞事嘅話
車仔要求 50m Gallagher 轉會費用,覺得維拉很大機會用 Duran 加現金作為收購之用……
50m覺得有啲唔值雖然話英人
講真Duran肯簽長約留到1換1我都唔換
對我嚟講發揮到潛力嘅Duran未來一定起碼top5中鋒
屈鍵 Konsa兩個都入選國家隊
係咪frimpong/dumfries要來了
倒不如 AC Milan 打包收購 Carlos And Cash……
唔撚係掛唔想佢走
最想 McKennie 加盟維拉,情願要 Soule……
點解你咁憎佢
如果真係要過PSR Dibu屈鍵同佢我覺得Luiz係最易replace嘅不過得少少錢同Mckennie呢啲真係唔想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞