[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實之前艾馬利一直想McKennie加盟維拉,但是這件極品一直哂大牌,願意加盟維拉,情願加盟列斯聯;到後來列斯聯表現十分差勁,並導致球隊降班;到後來加盟祖記後據說有所改善;但是佢情願留在祖記,並不是有心加盟維拉……
倒不如直接將Luiz 70m至80m買給Arsenal,好過加盟祖記……
咁好老實講 如果Luiz要走我唔會想見到佢係英超

其實我唔知賣Luiz係要過PSR定愛蛇覺得咁樣換係好
如果真係要過PSR賣其他人唔得咩
咁賣cash頂住先啦
可能純計數咁樣換抵啲掛 有錢落袋過PSR又唔洗再用錢買人
但級數同球員功用真係差好遠
好撚戇鳩
入到歐聯第一件事就係賣人
交換呢個咁中場中真係要補人喎 分分鐘補返兩個先夠人
Luiz>Barkely+Mckennie
佢地坐坐先希望Tielemans 健健康康踢足一季
Kamara Tielemens Mckennie Barkely 全部都太lightweight想要隻癲狗型中場
有Mcginn
但係愛蛇體系佢啱打兩邊走入嚟中間多過打中場中
Mcginn唔當啦

不過如果賣走Luis筆錢入到Gallagher嘅話我覺得ok
這是最差收購若是成事,祖記甚至傳出以1換3;真是連轉會費都不想給;好似NBA交易;希望Gallagher能夠傾成;另外轉出 Abraham 會回歸英超,若能以半價收購維拉傳出會出手……
我上面都話如果Luiz換到兩個+筆錢補貼到買Gallagher嘅話其實ok
Abraham就希望唔洗買因為要買即係Duran要走
但是Gallagher 想留在車仔,是否真是想加盟真是?;另外一個選擇是前李斯特城中場尼迪迪;佢現在好似自由身;第一選擇當然是Gallagher, 之後尼迪迪都是選項之一……
若能夠以半價出手羅馬據聞有得傾價錢,值得收購……
尼迪迪咪搞啦 踢到巔峰已過咁
Duran走同清咗archer再講 如果唔係邊有錢同位買新中鋒
Duran而家都屌唔夠時間仲買多個番嚟做乜
唉其實archer想睇佢踢多啲
Gallagher 轉會維拉是否會以Duran 作為交易條件部份,而Archer 回歸維拉,當然想睇佢在陣中;但是艾馬利會否再將他放在轉會巿場出售;並非不可能……
Archer一定賣啦其實 愛蛇擺明唔鍾意用佢
冇咩問題嘅唔用就賣 好過一直留住佢又唔出

如果買Gallagher要搭埋Duran我又唔想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞