[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
佢你都要
佢可以打中堅和防中位罝,年青和有進步空間;森林出價太低,可以借用給友會給收經驗;是否有必要現在放……
佢已經廿歲仲要踢英甲都唔係特別好唔好對青訓咁多幻想

真係勁嘅愛蛇一早升咗上一隊一齊操啦

英冠屈機嘅Archer Aj都踢唔掂英超
仲有件Revan 唔知係咪都係特啱價就賣
呢件應該好少少 起碼愛蛇有出過踢歐協

但係Kellymen都賣我諗個個都係啱價就放
Kellyman 傳出會在48小時內體檢,若ok會盡快簽約加盟車仔………
Mcginn都係佢ig comment可唔可以最後一刻取消交易
算啦 賣青訓好過賣一隊啲人
好好照顧我哋賓仔
講真未必有位俾佢踢
睇球王片第一個感覺就係同JJ and rogers撞曬位
下季仲有Buendia番嚟
祖隻iling jr 都好似係踢左面
buendia如果照返上季季前熱身賽咁睇應該係係前面拍住watkins 應該同Diaby爭位而唔會擺左面
Iling Jr既優勢就係同其他人唔同 佢係左腳踢左面
如果嚟緊呢季唔變陣 Dobin頭幾場落場真係要好好把握機會留個好印象比愛蛇
Buendia係少數可以踢右邊既球員
buendia擺中路最大威脅 佢靈活但係速度唔算快
擺邊路反而限制咗佢
我地唔係勁多人可以踢右面咩
我覺得Buendia做後備輔鋒位最好 我覺得佢踢大戰冇咩用
都有用既
佢個種有技術得嚟又勤力加爛打既踢法係diaby冇既野
希望佢拎得番上年熱身賽個陣個態

嚟緊呢季進攻深度好夠差後防
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞