[季尾衝刺]阿士東維拉球迷討論區(8)

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
€30M
其實都算係咁
Dougie呢啲級數有錢都未必買得番
屌懷疑你地拖得太耐俾人洗咗腦先覺得靚deal
差就實係差架啦
無人會想佢走
嚟緊下季中場係Tielemens+Kamara同Barkely+Enzo
艾馬利傳出還想簽多1位防中球員,Everton 球員Onana,Gallagher 和拉素 Guendouzi 都在傳出名單之中……
單一功能幾好
唔好似Onana 週身刀冇張利
防中位有老野Gana企 跑埋佢個份
等老人家個覆蓋範圍冇咁大就OK
主要係我反McKennie
而家有第二個望落踢法似Luiz又23歲仲少少上升潛力 所以我覺得個offer好咗
Maupay
其實我覺得Mckennie唔係真係咁差不過決定咗就算
希望呢隻Enzo頂到Kamara個位
呢到得Onana算啦防中,但太貴我覺得唔值

Gallagher我諗應該唔會走 Guendouzi應該都係鳩傳 傳咗咁耐

睇下愛蛇仲補唔補中場位,其實中堅右閘更加需要補強
最重要係清到唔要個啲
Donk Hause Chambers Deigo Digne/Moreno

Duran啱價就賣
上個月好似有踢7人賽?

Chelsea close to agreement with Aston Villa to sign Omari Kellyman. Chelsea deal for 18yo Villa striker expected to be struck at £19m.
Kellymen都賣
是否會以Maatsen 作交易一部份……
兩單分開啦

即係Duran賣唔出
同意睇情況 Duran 轉車仔只是空談,睇Fulham or 曼聯是否會出手……
我諗本身應該真係想要Duran
但一係車唔出錢一係Duran太麻煩
Duran 紀律出現問題……
似太大咬
兩單separate deals但係應該一早傾好咗互買
dcl都走埋
一齊過關
反正Maatsen都就done deal 俾Digne返黎得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞