[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
已退燒留名

退燒玩緊咩?應該問留低咗啲咩?

Player: imod
AMP: The Apex Glacier
CM: 1964D
耳機線: Whiplash Audio Twag V2 Gold

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

唔係好似有隻stage2 咩?定我記錯?
請教下
dpx1加846加2.5頭銀銅混編線

點升級好
落街硬係好似試唔啱

聽pop多,偏少少人聲,
原本個佩合幾啱心水,但身痕想升級

本身同你個組合差唔多 跟住就334 p2 ve8

334聽歌,人聲係靚,如果得三至四隻樂器都幾無敵下
但係一多樂器就炒車,人聲既質素都差埋

利申:除左古典樂,其他都聽

聽acg正就得啦

其實要玩古典樂,無咩邊隻耳塞算得

古典又唔係淨係得大編制嘅
隻ve5 send走左去refit了
估唔到咁快又要叫春

唔知要幾耐呢

想問下 dp x1a係同價位嚟講 bass同分析力表現如何?
係佢同opus#3之間掙扎緊
聽開band,
punk rock, pop punk為主
想要多d細節同bass
95%男聲
覺得opus#3 聽band整體好舒服 但個ui好雞肋
x1a既人聲又唔錯 但bass比opus 3少同虛
衝唔衝opus好
耳機係 fw 01
隻ve5 send走左去refit了
估唔到咁快又要叫春

唔知要幾耐呢

佢話一個月
私模定公模?

A18應該私模?

想知加幾錢

應該係收到order即刻造咁款
想問下846 想幫條線升級 想3.5 轉做2.5
試過 LABKABLE Samurai III 覺得唔錯

新手識既野唔多 都上網搵過下資料
想聽下大家意見

我就係用緊846+ samurai 2.5
好滿意

巴打買左幾錢
邊度買平

識人半價入手

巴打識人買耳機定線

巴打labk識人?
我都想入條samurai III 幫唔幫到手
有冇巴打整過im50
有邊冇左聲
可能插耳機果邊個插頭入面d線斷左 郁下佢又有聲
未過保養 想問下原廠會唔會幫我整/換線

推一推
私模定公模?

A18應該私模?

想知加幾錢

應該係收到order即刻造咁款

特快加兩千 張訂單有check box
有無人比較過 Cowan P2 同罪大黑磚?
而家 P2 最平賣緊幾錢?
有無人比較過 Cowon P2 同罪大黑磚?
已退燒留名

耳機線: Whiplash Audio Twag V2 Gold

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

我個fd
夜夜夜仲玩緊
已退燒留名

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

我個fd
夜夜夜仲玩緊

你夠上黎啦
http://www.nokishita-camera.com/p/blog-page_8.html

我要Pha4

綁炸彈不了
不過A40 D色又靚左
已退燒留名

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

我個fd
夜夜夜仲玩緊

你夠上黎啦

荷拉好似兩年年前喺高登見過
2000樓下有無邊個選擇比IBASSO IT03更好?

主力聽廣東流行曲, 少量歐美女歌手

2邊都岩聽
但係唔想見到wm port 同黑磚有小小重
買左p2 ,load 野快 有eq 玩

聽有人p2 可以7千幾出門口(頭定尾就唔知)

2邊都岩聽

好似係中 btw 又有人7300賣p2
已退燒留名

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

我個fd
夜夜夜仲玩緊

你夠上黎啦

荷拉好似兩年年前喺高登見過

好好記性

我自己會揀n3ap多於it03 咁

2邊都岩聽

好似係中 btw 又有人7300賣p2

7400 here

n3ap好大粒又難帶
成個科學怪人咁

n3ap好大粒又難帶
成個科學怪人咁

用過a3年幾表示
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞