[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
[url]肥花有人放DX200 AM1, 唔係跟機有咩 [/url]
肥花有人放DX200 AM1, 唔係跟機有咩

笑死
各位巴打,小弟想屌幾條toxic cable試下,有冇巴打試過toxic cable d線

訂左仲有兩個星期先寄

我喺英國收應該會快d卦巴打等左幾耐?
各位巴打,小弟想屌幾條toxic cable試下,有冇巴打試過toxic cable d線

巴打就算試過都幫唔到你啊 都唔知你耳機係咩 夾咩線好聲 要玩過你耳機嘅巴打先幫到你

唔該巴打我新手黎我用緊535紅

留學生冇咩錢玩呀巴打

訂左仲有兩個星期先寄

而家係十二到十四個星期 等cm都應該快過你

訂左仲有兩個星期先寄

咩料

訂左仲有兩個星期先寄

咩料

名副其實有毒電纜

巴打就算試過都幫唔到你啊 都唔知你耳機係咩 夾咩線好聲 要玩過你耳機嘅巴打先幫到你

唔該巴打我新手黎我用緊535紅

留學生冇咩錢玩呀巴打

唔關錢事(好似係)

訂左仲有兩個星期先寄

三個月前訂話成15week
唔玩EQ玩P2會唔會好傻鳩

自己去問啦

自己去問啦

自己去問啦

自己去問啦

自己去問啦

自己去問啦

自己去問啦

Amp3係邊道好過p2啊
低頻下潛夠啊夠?
有冇咁均衡又好聽啊?

自己去問啦

低頻下潛夠啊夠?
有冇咁均衡又好聽啊?

自己去問啦

低頻下潛夠啊夠?
有冇咁均衡又好聽啊?

自己去問啦

低頻下潛夠啊夠?
有冇咁均衡又好聽啊?

AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗
不過佢D 分離度同開揚既音場真係好得(聽開快歌, 佢既音樂感都好正)

P2:
聲就暖少少(個人唔太鍾意暖聲, 不過P2都唔算太暖,接受到)
BASS就潛得深少少 彈D 正過AM3
音場就立體D (呢個都係個人喜好 覺得AM3開揚D 岩聽 D)

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意
AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗
不過佢D 分離度同開揚既音場真係好得(聽開快歌, 佢既音樂感都好正)

P2:
聲就暖少少(個人唔太鍾意暖聲, 不過P2都唔算太暖,接受到)
音場就立體D (呢個都係個人喜好 覺得AM3開揚D 岩聽 D)

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意
[/quote]
如果p2 2.5有4V力我一定已經買咗 (雖然我唔玩eq )
Player夠力可以玩得好多野嘛,右店有得試amp3?
AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗

P2:

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意

如果p2 2.5有4V力我一定已經買咗 (雖然我唔玩eq )
Player夠力可以玩得好多野嘛,右店有得試amp3?[/quote]
YES 不過之前去試佢個FIRMWARE好似舊D, 唔係8月果個
去8樓試就係最UPDATE果個, 我覺得AM1 舊版好聽D
唔知AM3 會唔會都有分別
小弟用開se215
想問鐘意聽人聲同時解析度唔差既.
上435 好唔好?
定係而加出左好多野值得我去一試?

btw Fender Fxa5 點解咁少人講既?
垃圾黎?
小弟用開se215
想問鐘意聽人聲同時解析度唔差既.
上435 好唔好?
定係而加出左好多野值得我去一試?

btw Fender Fxa5 點解咁少人講既?
垃圾黎?

a7係垃圾之餘又賣得貴咁a5好得去邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞