[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇人試過fxa11?
同9有乜分別?

好聲過9 依然overprice 依然呢個價有好多選擇 依然你值得擁有更好

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

去試公廁gen2啦 全面啲嘅qdc幾隻都唔錯 pp8就打死都唔好試 唔差在試埋ve5
有冇人試過fxa11?
同9有乜分別?

好聲過9 依然overprice 依然呢個價有好多選擇 依然你值得擁有更好

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

去試公廁gen2啦 全面啲嘅qdc幾隻都唔錯 pp8就打死都唔好試 唔差在試埋ve5

仙女肥花大量
全部極新
有冇人試過fxa11?
同9有乜分別?

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

仙女肥花大量
全部極新

推得到又推得好就試埋vega

大哥 個名係qdc8 個餡一樣調音唔同 唔通改錢咩 價錢唔同邊有人買?(live用訂製bass ba driver

sor 係我柒左 ,對唔住大佬

細佬我純粹覺得呢啲咁簡單嘅問題 好好笑姐 唔需要sor鳩我 你免費提供花生俾班巴打

師兄覺得 qdc 8 如何

三個調音選擇夠彈性 聲音對得住個價 夠雜食亦可講話綜合能力高 當然如果齋論聲 有錢嘅人可以有更好嘅選擇
不過喺呢個價位得佢同公廁gen2先可以手機出奇蹟 論做cm 速度又夠快面版好靚夠獨一無二呃到我俾錢

我都係用手機聽開多,

上次行過, 見到就已經有個中年男人一行入來就問職員拎qdc5來聽, 偷聽到佢話朋友介紹,唔知係咪巴打

sor 係我柒左 ,對唔住大佬

細佬我純粹覺得呢啲咁簡單嘅問題 好好笑姐 唔需要sor鳩我 你免費提供花生俾班巴打

師兄覺得 qdc 8 如何

三個調音選擇夠彈性 聲音對得住個價 夠雜食亦可講話綜合能力高 當然如果齋論聲 有錢嘅人可以有更好嘅選擇
不過喺呢個價位得佢同公廁gen2先可以手機出奇蹟 論做cm 速度又夠快面版好靚夠獨一無二呃到我俾錢

我都係用手機聽開多,

上次行過, 見到就已經有個中年男人一行入來就問職員拎qdc5來聽, 偷聽到佢話朋友介紹,唔知係咪巴打

講緊樓上介紹人去試5嘅巴打?

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

口味同搭配唔同姐 不過香港見有啲人真係冇試8試咗jer迷你就俾錢 但係佢哋唔會心up住up住 因為覺得係唯一旗艦

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

口味同搭配唔同姐 不過香港見有啲人真係冇試8試咗jer迷你就俾錢 但係佢哋唔會心up住up住 因為覺得係唯一旗艦

都係既,個個都想一步到胃,又要威,覺得旗艦/貴/多單元一定會屌打
唔好意思,我知應該好多人都唔鍾意beats
但我想問下各大電器鋪賣既有無伏?因為見個價錢同正價都差成6~700蚊
希望有好心人解答下 買黎送俾朋友的

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

都係既,個個都想一步到胃,又要威,覺得旗艦/貴/多單元一定會屌打

咁貴唔試就買
香港人真係多錢
用緊westone 4R 但條線好似壞壞地,想換, 應該去邊度睇?
上肥花買個d線有冇伏
但我想問下各大電器鋪賣既有無伏?因為見個價錢同正價都差成6~700蚊

我諗你買篤屎塞住佢對耳都好過送必屎畀佢

送隻e2/3000比佢啦

但佢話真係好鍾意都無計 beats solo3 wireless

但佢話真係好鍾意都無計 beats solo3 wireless

依個價ok嘅

依個價ok嘅

屌以為話6-700蚊一隻
不了

btw必屎多假貨
今日屎忽痕試完um隻mason II 中招
會唔會太正
佢冇錢俾廣告借打手 香港冇打手推咩?
係日本d架仔丁到出血喎
有冇人試過fxa11?
同9有乜分別?

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

仙女肥花大量
全部極新

推得到又推得好就試埋vega

vega試過,真心覺得好普通
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

不嬲都正 質素流cm指標
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

不嬲都正 質素流cm指標

香港少人鍾意 因為第一下入耳唔舒服唔爽聽耐咗先過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞