[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有幾多個巴打覺得我最快可以喺幾多日內攞到隻cm?
參考數據最快紀錄11日內
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內
(食屎啦 我等咁耐你都要等返咁耐

漏咗講 估中而又喺街約到我出嚟嘅 我請你食柳強

你比個單number我
我問下佢

仆街 唔準直接搵GM 咁同開掛有咩分別 我經代理唔知有冇單號

密仔係咩人

咁qdc作為一間公司真係幾唔錯
手工都好好

人聲為主有咩推介

去試公廁gen2啦 全面啲嘅qdc幾隻都唔錯 pp8就打死都唔好試 唔差在試埋ve5

點解唔好試pp8

人聲嘛

其實gen2係咩意思??

隨著先代公廁嘅殞落以及由廣大登仔推崇轉為唾棄 帶著許多相似特點嘅公廁二代取代其地位 又名公廁gen2

公廁gen2 有邊隻

the one and the only one 營火聲音 仙女座

咁先代公廁係邊隻
搭地鐵紅色綫見到有條友著小學校服
戴vega插手機 而家d小學生咁撚富貴

煲爛隻vega

搵隻型仔紅色無線be屎同佢換

手機推唔玉咪得番個bass

得bass咪啲小學雞最鍾意囉
vega當 beats用

陰鳩公 我小學6年加埋d零用都買唔到vega

小學根本無零用錢

我一個禮拜有40蚊車錢拎計
但阿媽成日塞錢比我
頭先見到人用白雪仙!

點解唔好試pp8

人聲嘛

隨著先代公廁嘅殞落以及由廣大登仔推崇轉為唾棄 帶著許多相似特點嘅公廁二代取代其地位 又名公廁gen2

公廁gen2 有邊隻

the one and the only one 營火聲音 仙女座

咁先代公廁係邊隻

我都想問
1551邊度買最平?

點解唔好試pp8

人聲嘛

公廁gen2 有邊隻

咁先代公廁係邊隻

我都想問

215掛

公廁gen2 有邊隻

咁先代公廁係邊隻

我都想問

215掛

唔係846咩?

公廁gen2 有邊隻

咁先代公廁係邊隻

我都想問

215掛

唔好撚班人啦 咪 輸耳隻八屎陸囉
215 飛機杯都唔配 仲公廁?

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

口味同搭配唔同姐 不過香港見有啲人真係冇試8試咗jer迷你就俾錢 但係佢哋唔會心up住up住 因為覺得係唯一旗艦

都係既,個個都想一步到胃,又要威,覺得旗艦/貴/多單元一定會屌打

咁貴唔試就買
香港人真係多錢

唔啱聽/有更好就平啲啲放出去當租耳機,又可以同人講呢啲耳機我全部都玩過哂啦咁。
好多人咁諗,好似係。
今日屎忽痕試完um隻mason II 中招
會唔會太正
佢冇錢俾廣告借打手 香港冇打手推咩?
係日本d架仔丁到出血喎

不嬲都正 質素流cm指標

香港少人鍾意 因為第一下入耳唔舒服唔爽聽耐咗先過癮

第一下入耳就呆左啦
定係同架仔一樣聽日文歌有加成

外國headfi度um都好多人鍾意的,代理唔點大力推都好似係事實?

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

口味同搭配唔同姐 不過香港見有啲人真係冇試8試咗jer迷你就俾錢 但係佢哋唔會心up住up住 因為覺得係唯一旗艦

都係既,個個都想一步到胃,又要威,覺得旗艦/貴/多單元一定會屌打

咁貴唔試就買
香港人真係多錢

唔啱聽/有更好就平啲啲放出去當租耳機,又可以同人講呢啲耳機我全部都玩過哂啦咁。
好多人咁諗,好似係。

一開始聽落好吸引,狗衝左先,其實好多時幾十分鐘試機真係試唔到d咩。
買左番去玩幾日發覺唔啱聽,又唔煲耐少少/試下唔同組合夾下機,襯仲新嗱嗱臨放出去,蝕少當贏
右店又狂推條pd8
不過之前好似9300 而家9500

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

咁貴唔試就買
香港人真係多錢

好多人咁諗,好似係。

一開始聽落好吸引,狗衝左先,其實好多時幾十分鐘試機真係試唔到d咩。
買左番去玩幾日發覺唔啱聽,又唔煲耐少少/試下唔同組合夾下機,襯仲新嗱嗱臨放出去,蝕少當贏

"哦,呢幾隻呀?我全部玩過哂啦,唔掂架,都係呢隻最好!"
右店又狂推條pd8

咁撚貴嘅
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

外國headfi度um都好多人鍾意的,代理唔點大力推都好似係事實?

我不嬲都覺得係 你睇下um 喺大陸同國際上嘅銷售情況 宣傳嗰啲 根本係香港有問題
右店又狂推條pd8

咁撚貴嘅

有巴打八千中入到
我問過一蚊都冇平
有冇巴打放售 pd4都殺
岩岩試左DX200 幾岩聽, 6千頭入唔入得過
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

我不嬲都覺得係 你睇下um 喺大陸同國際上嘅銷售情況 宣傳嗰啲 根本係香港有問題

最初香港係mingo做um代理,咁多隻model得1隻有demo,重要0宣傳的
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

最初香港係mingo做um代理,咁多隻model得1隻有demo,重要0宣傳的

現金價?
巴打請問有邊間鋪頭有多d DAP試?

之前5xxx入到
我第一批成7k入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞