[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
小弟用開se215
想問鐘意聽人聲同時解析度唔差既.
上435 好唔好?
定係而加出左好多野值得我去一試?

btw Fender Fxa5 點解咁少人講既?
垃圾黎?

男聲定女聲
又係間接想講 我想買公廁?
AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗
不過佢D 分離度同開揚既音場真係好得(聽開快歌, 佢既音樂感都好正)

P2:
聲就暖少少(個人唔太鍾意暖聲, 不過P2都唔算太暖,接受到)
BASS就潛得深少少 彈D 正過AM3
音場就立體D (呢個都係個人喜好 覺得AM3開揚D 岩聽 D)

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意

如果p2 2.5有4V力我一定已經買咗 (雖然我唔玩eq )
Player夠力可以玩得好多野嘛,右店有得試amp3?

YES 不過之前去試佢個FIRMWARE好似舊D, 唔係8月果個
去8樓試就係最UPDATE果個, 我覺得AM1 舊版好聽D
唔知AM3 會唔會都有分別[/quote]
唔知邊個新D定舊D, 始終右店果部好聽D
小弟用開se215
上435 好唔好?

垃圾黎?

男聲定女聲

女聲多.
小弟用開se215
上435 好唔好?

垃圾黎?

男聲定女聲

女聲多.

Velvet 2
老老豆豆依家用緊wm1a都打算遲D收多部dx200,等跌穿4000
老老豆豆依家用緊wm1a都打算遲D收多部dx200,等跌穿4000

你睇睇fiio x7gen1
AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗
不過佢D 分離度同開揚既音場真係好得(聽開快歌, 佢既音樂感都好正)

P2:
聲就暖少少(個人唔太鍾意暖聲, 不過P2都唔算太暖,接受到)
音場就立體D (呢個都係個人喜好 覺得AM3開揚D 岩聽 D)

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意

如果p2 2.5有4V力我一定已經買咗 (雖然我唔玩eq )

YES 不過之前去試佢個FIRMWARE好似舊D, 唔係8月果個
唔知AM3 會唔會都有分別

唔知邊個新D定舊D, 始終右店果部好聽D [/quote]
多謝你先巴打
AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗

P2:

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意

多謝你先巴打
[/quote]
各位巴打,小弟想屌幾條toxic cable試下,有冇巴打試過toxic cable d線

訂左仲有兩個星期先寄

我喺英國收應該會快d卦巴打等左幾耐?

而家係十二到十四個星期 等cm都應該快過你

咁我訂effect audio算
AM3:
一入耳個下係好震撼
但聽耐左就覺得聲粗

P2:

其他野唔太識形容了
我兩部都鍾意

多謝你先巴打

[/quote]

真係買咪好抵
真係買咪好抵

1516 呀邊部好
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

P2唔夠力嘛,推鐵還好,要玩埋圈就吃力了
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

dx200 換模組可玩性高啲 推力大啲 可以夾多啲耳機
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

細細部易拎D, 但插耳機係機底, 音量係機頂
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

細細部易拎D, 但插耳機係機底, 音量係機頂

完全唔記得咗
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

ps囉
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

ps囉

邊間對plenue demo試?
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

ps囉

邊間plenue demo試?

個個都講到dx200咁正,搞到我都想去試下,但我冇sd卡

未試過amp3,三頻都好,係靚聲

但其實我覺得淡左少少,用原裝amp個話

未試過amp3,三頻都好,係靚聲

但其實我覺得淡左少少,用原裝amp個話

力大就好難求細膩既聲,所以推鐵既話,dx200把聲真係粗粗地架 (amp1)

買囉 又唔係貴 又唔洗一嚟就買64-256gb 試機入3-5首歌夠做啦

肥花二手 4千頭左右 我都心思思想整番部玩下
可玩性大
想問下down 日文歌就去mora,咁中文,國話同英文呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞