[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今日屎忽痕試完um隻mason II 中招
會唔會太正
佢冇錢俾廣告借打手 香港冇打手推咩?
係日本d架仔丁到出血喎

不嬲都正 質素流cm指標

香港少人鍾意 因為第一下入耳唔舒服唔爽聽耐咗先過癮

第一下入耳就呆左啦
定係同架仔一樣聽日文歌有加成
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

都係跟排名黎聽
公廁就唔駛講了
隻mason2 嗚呀
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

都係跟排名黎聽
公廁就唔駛講了
隻mason2 嗚呀

公廁果然係公廁
有冇人試過fxa11?
同9有乜分別?

好聲過9 依然overprice 依然呢個價有好多選擇 依然你值得擁有更好

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

去試公廁gen2啦 全面啲嘅qdc幾隻都唔錯 pp8就打死都唔好試 唔差在試埋ve5

點解唔好試pp8

人聲嘛
有冇巴打知邊到有valoq試
有冇巴打知邊到有valoq試

搵朋友

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

口味同搭配唔同姐 不過香港見有啲人真係冇試8試咗jer迷你就俾錢 但係佢哋唔會心up住up住 因為覺得係唯一旗艦

都係既,個個都想一步到胃,又要威,覺得旗艦/貴/多單元一定會屌打

咁貴唔試就買
香港人真係多錢

我覺得8好聽過雙子好多
本身已經唔係特別欣賞8

口味同搭配唔同姐 不過香港見有啲人真係冇試8試咗jer迷你就俾錢 但係佢哋唔會心up住up住 因為覺得係唯一旗艦

都係既,個個都想一步到胃,又要威,覺得旗艦/貴/多單元一定會屌打

咁貴唔試就買
香港人真係多錢

密仔犀利估唔到真係work 不過個差價雖然合理但我嫌貴 同埋本身官方班人好nice
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

都係跟排名黎聽
公廁就唔駛講了
隻mason2 嗚呀

你之前唔係好用力推tia forte架咩?
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

都係跟排名黎聽
公廁就唔駛講了
隻mason2 嗚呀

兩隻價格差咁遠
有幾多個巴打覺得我最快可以喺幾多日內攞到隻cm?
參考數據最快紀錄11日內
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內
(食屎啦 我等咁耐你都要等返咁耐
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內

漏咗講 估中而又喺街約到我出嚟嘅 我請你食柳強

密仔犀利估唔到真係work 不過個差價雖然合理但我嫌貴 同埋本身官方班人好nice

我有冇講過我對qdc上次齊口斷針
搭車上去整
人地本身星期六放假
專登搵師傅番去等我 (個師傅職位好似係高級d)
仲要係咁同我講唔好意思
麻煩我要我親自上去
整完我塞二舊水人仔比佢
佢死都唔肯收 係咁道歉話唔可以收
仲要請我飲野
我都唔知講咩好
明明係自己on9整斷
之後對大陸品牌改觀唒
超nice 最重要係快 唔洗鳩等勁耐
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內

你比個單number我
我問下佢

我有冇講過我對qdc上次齊口斷針
搭車上去整
人地本身星期六放假
專登搵師傅番去等我 (個師傅職位好似係高級d)
仲要係咁同我講唔好意思
麻煩我要我親自上去
整完我塞二舊水人仔比佢
佢死都唔肯收 係咁道歉話唔可以收
仲要請我飲野
我都唔知講咩好
明明係自己on9整斷
之後對大陸品牌改觀唒
超nice 最重要係快 唔洗鳩等勁耐

cls 啲服務好過蘋果 真係唔知
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內

你比個單number我
我問下佢

仆街 唔準直接搵GM 咁同開掛有咩分別 我經代理唔知有冇單號
會唔會太正
係日本d架仔丁到出血喎

第一下入耳就呆左啦

都係跟排名黎聽
公廁就唔駛講了
隻mason2 嗚呀

兩隻價格差咁遠

唔同價位有唔同推
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內

你比個單number我
我問下佢

仆街 唔準直接搵GM 咁同開掛有咩分別 我經代理唔知有冇單號

密仔係咩人
(軍工廠集氣
官方保守估計嘅15日內

你比個單number我
我問下佢

密仔係咩人

有冇人試過fxa11?
同9有乜分別?

好聲過9 依然overprice 依然呢個價有好多選擇 依然你值得擁有更好

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

去試公廁gen2啦 全面啲嘅qdc幾隻都唔錯 pp8就打死都唔好試 唔差在試埋ve5

點解唔好試pp8

人聲嘛

其實gen2係咩意思??

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

點解唔好試pp8

人聲嘛

隨著先代公廁嘅殞落以及由廣大登仔推崇轉為唾棄 帶著許多相似特點嘅公廁二代取代其地位 又名公廁gen2

未聽過11
Avshow 試唔到

人聲為主有咩推介

點解唔好試pp8

人聲嘛

隨著先代公廁嘅殞落以及由廣大登仔推崇轉為唾棄 帶著許多相似特點嘅公廁二代取代其地位 又名公廁gen2

公廁gen2 有邊隻
搭地鐵紅色綫見到有條友著小學校服
戴vega插手機 而家d小學生咁撚富貴

煲爛隻vega

搵隻型仔紅色無線be屎同佢換

手機推唔玉咪得番個bass

得bass咪啲小學雞最鍾意囉
vega當 beats用

陰鳩公 我小學6年加埋d零用都買唔到vega

小學根本無零用錢

人聲為主有咩推介

點解唔好試pp8

人聲嘛

公廁gen2 有邊隻

the one and the only one 營火聲音 仙女座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞