[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

好 等我返去換返條賓周仔先再諗
咁就哂左7舊水

玩線之前儲夠足夠budget 去試唔同player睇下咩聲夾再收二手 最後再諗線 咁樣先少行歪路 除非你係啲屋企追求極致音質 出街就輕便純手機 按照自己budget同收貨程度 都可以跳過dap

頭仔
今個星期應該收到貨啦

唔夠膽擺太多期望怕失望越大

得閒就開張我send俾qdc嘅cut木料指示圖ff下成品樣 j下咁樣 十足初中啲十月芥菜 噁心至極

你估你拎到對耳機先
定我唔洗食炒價買到switch先

改完單上8仔 已經即刻放咗部splatoon 版+mk8 二手買入3300(八月一號出嘅機) 3300三手賣出

我諗我整多隻qdc你都未食完個炒價

我想買mh版主機

大作瘋狂出 我諗到下個佛誕都係炒價
屌你樓下間鋪mhxx賣到530
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fw01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

我記得當時得我一個話佢唔好聽
Btw 肥花p2做緊6千咋點搞好

頭仔
今個星期應該收到貨啦

得閒就開張我send俾qdc嘅cut木料指示圖ff下成品樣 j下咁樣 十足初中啲十月芥菜 噁心至極

你估你拎到對耳機先

改完單上8仔 已經即刻放咗部splatoon 版+mk8 二手買入3300(八月一號出嘅機) 3300三手賣出

我想買mh版主機

根本大把貨
夾埋炒 合謀定價
一人一信去任天堂同競爭事務委員會
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fx01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

用咩前端聽?

聽筆頭巴打講,用返條jj la

我都係ip7,我唔用player既時候都係用jj

咁線影響大唔大 我都只係聽spotify 846有無咩線推介 定原裝線已經夠哂

大,就算你聽有損個聽感唔同好多
不過唔好話有咩線推介,不如你返屋企試清楚個耳機,搵到個你想改善既位再考慮呢樣la

好 等我返去換返條賓周仔先再諗
咁就哂左7舊水

玩線之前儲夠足夠budget 去試唔同player睇下咩聲夾再收二手 最後再諗線 咁樣先少行歪路 除非你係啲屋企追求極致音質 出街就輕便純手機 按照自己budget同收貨程度 都可以跳過dap

但如果唔考慮買player呢 條路會唔會唔同

最直接嘅解惑方法係 儲夠budget 直接殺去舖頭 玩同價位dap vs 同價位耳機線插賓周 咁樣錢洗得最值 又啱你口味 又唔洗日日15/16

上網好多都話846乜都唔洗換 睇黎換返原裝線已經夠哂聽 但見到條賓周仔就唔開胃

總之換線就建議最後最後先搞
如果咁唔想用小jj,咁點解當初買呢部電話?
換電話囉

頭仔
今個星期應該收到貨啦

你估你拎到對耳機先

我想買mh版主機

根本大把貨
夾埋炒 合謀定價

應該聖誕都仲炒緊
splatoon好好玩
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fx01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

用咩前端聽?

唔好拎d jvc講啦 聽過 d 高頻拆到
隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501
想買uerr 依家做到幾多?新手 想一步上左去先

用咩前端聽?

隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

高頻拆?你試demo?我自己嗰隻1200同去dma試嘅fw01都唔覺拆 你係咪中咗煲爛咗demo嘅伏?以前1200我試過一次
新手有野問

早排試咗隻acoustune hs1551 cu之後有啲身痕 不過嫌佢開價貴貴地冇買到
想試埋hs1501 al 有冇人知邊度有demo試?同埋如果揾手機/ipod touch 5推會唔會嘥咗隻耳機? 唔該曬
新手有野問

早排試咗隻acoustune hs1551 cu之後有啲身痕 不過嫌佢開價貴貴地冇買到
想試埋hs1501 al 有冇人知邊度有demo試?同埋如果揾手機/ipod touch 5推會唔會嘥咗隻耳機? 唔該曬

周街都有得試
新手有野問

周街都有得試

新手有野問

周街都有得試

成個香港咁多間都出得去就行多幾間睇下囉
新手有野問

周街都有得試

唔該
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fw01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

同全新差2千 但少4個月保
rha cl1 用iphone 7 推係咪哂氣
唔想買amp 住, 未有咁多錢

呢隻野咁大咬 你都草多小小買埋amp啦

用咩前端聽?

隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

高頻拆?你試demo?我自己嗰隻1200同去dma試嘅fw01都唔覺拆 你係咪中咗煲爛咗demo嘅伏?以前1200我試過一次

唔信邪 試多左幾隻都係 佢唔係d demo煲到爛曬呀
我都唔求高頻一定要夠放 但絕對唔可以拆
跟住就對d木冇曬好感
1501用人皮幾好呀

用咩前端聽?

隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

唔信邪 試多左幾隻都係 佢唔係d demo煲到爛曬呀
我都唔求高頻一定要夠放 但絕對唔可以拆
跟住就對d木冇曬好感
1501用人皮幾好呀

我下次搵機會ab下先

iPhone 7冇得lineout 基本上都係買dac 擴一體 又大 推力又唔會好得過啲dap 好多 咁不如買dap啦

iPhone 7冇得lineout 基本上都係買dac 擴一體 又大 推力又唔會好得過啲dap 好多 咁不如買dap啦

性價比又唔係高 又厚綁住個iPhone點用?不如直接綁炸彈聲好過咁樣玩幾倍

頭仔
今個星期應該收到貨啦

你估你拎到對耳機先

我想買mh版主機

根本大把貨
夾埋炒 合謀定價

應該聖誕都仲炒緊
splatoon好好玩

聖誕果排好似出xenoblade2

同全新差2千 但少4個月保

聽你講完呢句,都係買新算
新手有野問

周街都有得試

唔該

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞