[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
老老豆豆依家用緊wm1a都打算遲D收多部dx200,等跌穿4000

你睇睇fiio x7gen1

個個都講到dx200咁正,搞到我都想去試下,但我冇sd卡

買囉 又唔係貴 又唔洗一嚟就買64-256gb 試機入3-5首歌夠做啦

有冇得試晒amp 123㗎?
想問下ak 點入歌?...

乜ak入歌方法特別啲㗎咩?

乜ak入歌方法特別啲㗎咩?

係咪直接拉入去就得?
想問下down 日文歌就去mora,咁中文,國話同英文呢?

同埋Mora 買歌係咪要用vpn?
老老豆豆依家用緊wm1a都打算遲D收多部dx200,等跌穿4000

買囉 又唔係貴 又唔洗一嚟就買64-256gb 試機入3-5首歌夠做啦

Amp2 得3.5
Amp3 得2.5

Amp2 得3.5
Amp3 得2.5

原來係咁
想問下dx200同cmx1音質差遠唔遠?
dx200 mango 同 android 啲 bug 嚴唔嚴重?
想問下dx200同cmx1音質差遠唔遠?
dx200 mango 同 android 啲 bug 嚴唔嚴重?

冇bug好耐喇
係頭一兩個月有某d機有
Mango係慢d 但可接受 不過聲真係好d
有無shure既lighting頭介紹下
佢shure出個隻有mic我唔太啱
budget 1-2k
利申 用緊

買條jj咪得
budget 1-2k
利申 用緊

買條jj咪得

有送㗎嘛 買乜柒 整唔見俾88蚊買返條
真係買咪好抵

1516 呀邊部好

P2唔夠力嘛,推鐵還好,要玩埋圈就吃力了

ps囉

邊間plenue demo試?

真係唔知

買張64mb夠做
有冇巴打知e2k邊道買平?

本來定價就唔貴 再平咪最多兩個柳強 意義不大

本來定價就唔貴 再平咪最多兩個柳強 意義不大

去星際3樓問下囉...
budget 1-2k
利申 用緊

買條jj咪得

條jj啲好柒喎

1-2k執個二手player咪算
budget 1-2k
利申 用緊

買條jj咪得

條jj啲好柒喎

咪係 食得鹹魚抵得渴
budget 1-2k
利申 用緊

買條jj咪得

條jj啲好柒喎

咪係 食得鹹魚抵得渴

執二手player咪哂埋條lighting線

咁你一開頭買條lighting線又唔想用就係浪費錢啦
budget 1-2k
利申 用緊

買條jj咪得

條jj啲好柒喎

咪係 食得鹹魚抵得渴

執二手player咪哂埋條lighting線

咁你一開頭買條lighting線又唔想用就係浪費錢啦

佢係要有一舊嘢做dac架嘛
Sunk cost依啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞