[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有玩耳牛嘅巴打係邊到試dac 同amp 多?
想換過部但唔知邊到試

你玩便攜定檯機先

portable 唔玩耳牛, 買左部hugo 冇鬼用
想轉玩台機但又唔多位, 之前買左部平野頂住先
想換過部但唔知邊到試

你玩便攜定檯機先

lets go, 金聲, dma, jaben呢啲都有少少,再其他dac就可能要去代理/hifi鋪試了

每間鋪都係得幾款咁樣?
咁嘅話睇黎要年尾先得了
最近整左對cm335 請問各位巴打335配咩player會比較夾?
335cm咩價錢
講起sony早排買咗隻diskman嚟玩下又幾好聽

幾錢?型號?
最近整左對cm335 請問各位巴打335配咩player會比較夾?

巴打,等左幾耐?我我等左10日已經覺得好痛苦

cm試過等半年嘅表示根本唔記得自己有野等緊
想換過部但唔知邊到試

你玩便攜定檯機先

lets go, 金聲, dma, jaben呢啲都有少少,再其他dac就可能要去代理/hifi鋪試了

每間鋪都係得幾款咁樣?
咁嘅話睇黎要年尾先得了

都可以咁講,始終每間唔同代理,好難集中,又唔似iem咁咁少位就放到一堆demo

陰公

仲遲過你整 6日炸

仲遲過你整 6日炸

我都唔差 7日

幾錢?型號?

D330 兩三舊水啦

半年

仲遲過你整 6日炸

我都唔差 7日

12日 等,寂寞到夜深

仲遲過你整 6日炸

我都唔差 7日

12日 等,寂寞到夜深

好慘
標題可以加cm等待區
標題可以加cm等待區

個post一向無副題的
加上
一日365日無時無刻都有人等緊cm架啦
等訂嘅新野,等cm,等新model發佈,等出糧,等儲夠錢,等死
有排你地等
標題可以加cm等待區

個post一向無副題的
加上
等訂嘅新野,等cm,等新model發佈,等出糧,等儲夠錢,等死

等出糧 等死
標題可以加cm等待區

個post一向無副題的
加上

好慘
Opus 2個2.5同x1a比如何?
7k有找
標題可以加cm等待區

個post一向無副題的
加上
365日無時無刻都有人等緊cm架啦

等死人
話說有無人知道仙女座有兩種唔同既螺絲組裝,一種係五角形,一種係三角飛鏢咁,其實有無分別
話說有無人知道仙女座有兩種唔同既螺絲組裝,一種係五角形,一種係三角飛鏢咁,其實有無分別

有啊 螺絲唔同囉

有啊 螺絲唔同囉

有無人知ls400邊度有試聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞