[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
日本公廁賣到斷哂貨
真係估唔到

正常啊 人哋咁多年玩便攜都係輕薄細力好推最好賣 dap同耳機都啱晒班㗎仔口味

邊隻係日本公廁

喺日本 公廁賣到斷哂貨
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fx01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

用咩前端聽?

唔好拎d jvc講啦 聽過 d 高頻拆到
隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

高頻拆?你試demo?我自己嗰隻1200同去dma試嘅fw01都唔覺拆 你係咪中咗煲爛咗demo嘅伏?以前1200我試過一次

唔信邪 試多左幾隻都係 佢唔係d demo煲到爛曬呀
我都唔求高頻一定要夠放 但絕對唔可以拆
跟住就對d木冇曬好感
1501用人皮幾好呀

你話吹奏1551 OK嘅應該係我黎
3k 呢個音牆 BASS同分析力 好似唔多對手
利申 Bass head
1501幾分鐘就聽到攰 尖到痴線

兩隻中高一樣 係1501削左d bass平衡番d就岩曬我
尖到痴線係1503

成個香港咁多間都出得去就行多幾間睇下囉

唔該

有冇巴打係右店熟客
幫我問下pd4幾錢
佢一蚊都唔平比我
日本公廁賣到斷哂貨
真係估唔到

正常啊 人哋咁多年玩便攜都係輕薄細力好推最好賣 dap同耳機都啱晒班㗎仔口味

邊隻係日本公廁

佢意思係話公廁喺日本賣姐

成個香港咁多間都出得去就行多幾間睇下囉

唔該

重來都冇平過

唔該

重來都冇平過

重來都冇平過

啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fx01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

用咩前端聽?

隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

高頻拆?你試demo?我自己嗰隻1200同去dma試嘅fw01都唔覺拆 你係咪中咗煲爛咗demo嘅伏?以前1200我試過一次

跟住就對d木冇曬好感
1501用人皮幾好呀

尖到痴線係1503

咁如果中高完全冇分別 斷估1501 我都會鍾意啲

用咩前端聽?

隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

跟住就對d木冇曬好感
1501用人皮幾好呀

尖到痴線係1503

係喎 多謝指正
但我都係鐘意1551
rha cl1 用iphone 7 推係咪哂氣
唔想買amp 住, 未有咁多錢

呢隻野咁大咬 你都草多小小買埋amp啦

iPhone 7冇得lineout 基本上都係買dac 擴一體 又大 推力又唔會好得過啲dap 好多 咁不如買dap啦

性價比又唔係高 又厚綁住個iPhone點用?不如直接綁炸彈聲好過咁樣玩幾倍

唔該哂
本身用緊um1, 想升級下
想換到線, 2000左右 , 多啲bass , 平時聽外國pop同band 多, 女聲少
係咪得ie80 簡
rha cl1 用iphone 7 推係咪哂氣
唔想買amp 住, 未有咁多錢

呢隻野咁大咬 你都草多小小買埋amp啦

iPhone 7冇得lineout 基本上都係買dac 擴一體 又大 推力又唔會好得過啲dap 好多 咁不如買dap啦

性價比又唔係高 又厚綁住個iPhone點用?不如直接綁炸彈聲好過咁樣玩幾倍

唔該哂
本身用緊um1, 想升級下
想換到線, 2000左右 , 多啲bass , 平時聽外國pop同band 多, 女聲少
係咪得ie80 簡

試埋fw01

重來都冇平過

重來都冇平過

有冇巴打係右店熟客
幫我問下pd4幾錢
佢一蚊都唔平比我

有冇巴打係右店熟客
幫我問下pd4幾錢
佢一蚊都唔平比我

個女人開架
有冇巴打係右店熟客
幫我問下pd4幾錢
佢一蚊都唔平比我

個女人開架

家姐
有冇巴打係右店熟客
幫我問下pd4幾錢
佢一蚊都唔平比我

個女人開架

有冇巴打係右店熟客
幫我問下pd4幾錢
佢一蚊都唔平比我

個女人開架

家姐

有冇巴打有玩過eternal melody既耳機?
有冇咩評價 見好似冇人討論咁
有冇巴打有玩過eternal melody既耳機?
有冇咩評價 見好似冇人討論咁

就係冇人玩過所以冇乜評價
想問下dx200同cmx1音質差遠唔遠?
dx200 mango 同 android 啲 bug 嚴唔嚴重?

冇bug好耐喇
係頭一兩個月有某d機有
Mango係慢d 但可接受 不過聲真係好d

而家 dx200 仲多唔多 hang 機?

重來都冇平過

ue cm?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞