[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
上星期打過去右店問
原來佢地冇代理QDC了,賣埋貨尾就冇
即係話,之後買要硬食D記既貨期

係 如果冇估錯 原rs qdc代理應該會自己拆出嚟做 我估啦
上星期打過去右店問

係 如果冇估錯 原rs qdc代理應該會自己拆出嚟做 我估啦

手指巴打算整qdc?
上星期打過去右店問

想問下846 想幫條線升級 想3.5 轉做2.5
試過 LABKABLE Samurai III 覺得唔錯

新手識既野唔多 都上網搵過下資料
想聽下大家意見

我就係用緊846+ samurai 2.5
好滿意
想問下846 想幫條線升級 想3.5 轉做2.5
試過 LABKABLE Samurai III 覺得唔錯

新手識既野唔多 都上網搵過下資料
想聽下大家意見

我就係用緊846+ samurai 2.5
好滿意

巴打買左幾錢
邊度買平
換返原裝線中高頻都好似差左

shure 原線屎嘛
真心問
accutone s1如何?
朋友就推介se215
但唔太識比較
出左去試就覺得s1

但都問下先
主要聽K-pop歌
或者同價位重有咩選擇?
已退燒留名
真心問
accutone s1如何?
朋友就推介se215
但唔太識比較
出左去試就覺得s1

但都問下先
主要聽K-pop歌
或者同價位重有咩選擇?

本來呢隻就係千幾蚊價位做爛市耳機
已退燒留名

退燒玩緊咩?應該問留低咗啲咩?
已退燒留名

Player: imod
AMP: The Apex Glacier
CM: 1964D
耳機線: Whiplash Audio Twag V2 Gold

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊
已退燒留名

耳機線: Whiplash Audio Twag V2 Gold

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

部cd機有冇lineout?
已退燒留名

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

得個3.5
已退燒留名

依部野係親戚到搵返黎
覺得幾好聲
玩緊

得個3.5

我有部不明來歷老pan cd機頭頂入兩粒電嘅竟然有lineout

有冇巴打整過im50
有邊冇左聲
可能插耳機果邊個插頭入面d線斷左 郁下佢又有聲
未過保養 想問下原廠會唔會幫我整/換線

去Jaben原價加$1200五個工作日有貨
上星期打過去右店問

手指巴打算整qdc?

想年尾整雙子
Btw講起有日行過星際間in costum pro
佢有隻不知名牌子cm,幾好聲又幾平
有冇巴打去試過?
土耳其個隻? 定係堆星座cm
Dx200把聲真係好粗喎 amp3底噪仲大咗
請問雜食耳機黎講 用iphone7推
um10 pro定im01/02 會好d?
又或者有無其他推介
聽開廣東歌/外國普通pop music

唔該
請問雜食耳機黎講 用iphone7推
um10 pro定im01/02 會好d?
又或者有無其他推介 (筆直1k左右)
聽開廣東歌/外國普通pop music

唔該
土耳其個隻? 定係堆星座cm

試過佢星座4單同5單,個聲又唔差既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞