[耳機撚]討論下香港各大耳機店(29)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fx01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

用咩前端聽?

唔好拎d jvc講啦 聽過 d 高頻拆到
隻野單圈渣 冇雙圈
我係推1501

高頻拆?你試demo?我自己嗰隻1200同去dma試嘅fw01都唔覺拆 你係咪中咗煲爛咗demo嘅伏?以前1200我試過一次

唔信邪 試多左幾隻都係 佢唔係d demo煲到爛曬呀
我都唔求高頻一定要夠放 但絕對唔可以拆
跟住就對d木冇曬好感
1501用人皮幾好呀

你話吹奏1551 OK嘅應該係我黎
3k 呢個音牆 BASS同分析力 好似唔多對手
利申 Bass head
1501幾分鐘就聽到攰 尖到痴線
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fw01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

我記得當時得我一個話佢唔好聽
Btw 肥花p2做緊6千咋點搞好

同全新差2千 但少4個月保

聽你講完呢句,都係買新算

想換dap
但一早訂左條3.5 toxic 仲未到
新手有野問

早排試咗隻acoustune hs1551 cu之後有啲身痕 不過嫌佢開價貴貴地冇買到
想試埋hs1501 al 有冇人知邊度有demo試?同埋如果揾手機/ipod touch 5推會唔會嘥咗隻耳機? 唔該曬

周街都有得試

成個香港咁多間都出得去就行多幾間睇下囉

唔該

新手有野問

早排試咗隻acoustune hs1551 cu之後有啲身痕 不過嫌佢開價貴貴地冇買到
想試埋hs1501 al 有冇人知邊度有demo試?同埋如果揾手機/ipod touch 5推會唔會嘥咗隻耳機? 唔該曬

周街都有得試

唔該

右店d野一向偏貴wo

周街都有得試

唔該

右店d野一向偏貴wo

唔該

右店d野一向偏貴wo

新手有野問

周街都有得試

唔該

周街都有得試

唔該

重來都冇平過

周街都有得試

唔該

唔該

日本公廁賣到斷哂貨
真係估唔到
想換dap

有毒電纜唔係話12-14星期咩

唔該

1501 lego 可能有
右店好似個個店員開啲價都有啲唔同
日本公廁賣到斷哂貨
真係估唔到

正常啊 人哋咁多年玩便攜都係輕薄細力好推最好賣 dap同耳機都啱晒班㗎仔口味
啊你班友仔 avshow完吹奏1551 試玩根本超似冇換線嘅fx1200 就算質素好過佢少少 對手仲有隻fw01 再睇埋性價比 邊隻抵玩啲呼之欲出啦 仲話優惠價三千頭入手好抵 不過承認阿姑的冬做工係唔錯 完全唔覺個雙圈雙獨立腔體有咩巴閉 唔感動囉

我記得當時得我一個話佢唔好聽
Btw 肥花p2做緊6千咋點搞好

同全新差2千 但少4個月保

聽你講完呢句,都係買新算

可能係個別例子
上網睇review都冇咩事
地球上有冇話邊間廠嘅cm 特別容易唔fit?
Audbos K3 PRO HD vs Shure SE215
邊個性價比高啲?
利申:新手乜都唔識

關係唔大
其實係睇廠既手工

關係唔大
其實係睇廠既手工

關係唔大
其實係睇廠既手工

簡單嚟講廠嘅責任大啲?

唔該

重來都冇平過

想換dap

有毒電纜唔係話12-14星期咩

5月個陣訂
上個星期email 問佢話12/15

關係唔大
其實係睇廠既手工

簡單嚟講廠嘅責任大啲?

只可以話耳模好少會變形
同埋唔係照耳模shape去做就一定fit
日本公廁賣到斷哂貨
真係估唔到

正常啊 人哋咁多年玩便攜都係輕薄細力好推最好賣 dap同耳機都啱晒班㗎仔口味

邊隻係日本公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞