(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
古仔要做巨星應該難啲
練到做普通Allstar/準明星Curry第五冠都有希望
防守進度差啲
本身諗住佢會做到POA
AE本身射波係好過古仔好多
古仔贏嘅應該只有體能同少少低位腳步
今季都係得少量持球同大清打逆擋拆
希望下年多啲,唔好到時又Kerr 狗前Kerr 狗後
Kerr只想要KD替代品,但邊有咁多個KD
守底唔得 守外線又過唔到pick 對面係快guard就跟唔到
佢一路都係搵緊一隊代替品
唔止KD
只不過冇個似樣
Prime Klay > Klay
KD > 古
Iggy > 頂
Ant偏後衛射波好啲都正常, 相對古籃底終結把握度高啲, 佢下一步要做嘅係學AE咁提升球場上嘅影響力, 而唔係做一個純終結點
他朝有一日 又出多個年輕版手感仔 隊波又會搵佢教 最好有埋個年輕KD
好難做到,有curry 係度始終都係curry 做主攻,如果Klay 係埋度,根本上冇乜位俾佢grow
所以先話要提話佢既戰術地位同球權,比佢試吓係檔拆中做持球者

但練做持球者既過程一定會帶來好多失誤,唔知啲球迷接唔接受到呢個學習期
Ant偏後衛射波好啲都正常, 相對古籃底終結把握度高啲, 佢下一步要做嘅係學AE咁提升球場上嘅影響力, 而唔係做一個純終結點
所以先話要提高佢既戰術地位同球權,比佢試吓係檔拆中做持球者

但練做持球者既過程一定會帶來好多失誤,唔知啲球迷接唔接受到呢個學習期
[Charania] "The Magic can open up an excess of sixty million dollars in cap space this off season...One name to keep an eye on, Klay Thompson, I'm told there is mutual interest between the Magic and Klay Thompson."

睇嚟係堅料, 魔術肯出大約俾Klay咁大機會分手
比份120M/4yrs 大約Klay?
60/2或者75/3左右我估
等睇冇klay嘅勇士跑唔到咩戰術
魔術會睇住勇黎食 總之開到你勇match唔到
如果勇開到100/4 魔術就會開120/4
勇開60/3 魔術就開75/3
不嬲都堅料 意淫左好耐
Good news!
Goodbye and thank you Klay
開25m以上勇士已經跟唔起, 唔會為咗下年35歲嘅Klay交奢侈税
所以魔術食硬你
Magic 決心咁大就祝福佢啦
而家最開心係咪毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞