(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

721 回覆
3 Like 4 Dislike
我哋搵邊個鏟
連射都唔係好掂
話說湖狗一定0:4架啦

早兩日入來吠啲狗仔係都以為人哋會眼紅佢入到第一圈
所以接受現實未來兩年當手感告別賽去睇好過
球迷接受到
Curry未接受到同green講we aint done
傳切傳切,依家連搵個可以好有把握下下切到入去既球員都無
然後傳傳傳又傳極都無空位,到賽係有空位球球員又成撚日炒啲wide open
2022 果個curry 就係
今年波都控唔好
curry 可否不要老
入到PLAYOFF主力通常要打38-40MINS, 講真已經唔覺得三老夠體力打到咁耐
又賴Wiseman Poole
真係抵你地入唔到附加賽
咪入左附加賽, 入唔到PLAYOFF呀, ON9仔
有哈利同三波都唔揀冇得怪人
今季隊波既主力輪替陣容入面,有跌watt跡象既有
手感,二清,廢鳩,見頂,gp2,波叔,魯
而今季比人見到明顯有進步處於上升期既就得古、TJD同波

而上面既陣容入面有跌watt跡象既有4個係主力,仲要除咗見頂都唔似會賣走,仲要佢哋已經佔咗隊波大部分既薪金空間,隊波咁既陣容結構仲點win now
就算勇士揀咗佢哋,勇士對上幾年咁既成長環境,佢哋都好大機會唔會成長到今時今日既實力高度啦。

仲要佢兩個都係打1號位,要有球權先發揮到既球員,係勇士又點會有波比佢哋舞
其實懷比勇揀中都幾慘
勇揀佢可能諗住會收到報價收到啲資產,點知懷既價值比想像中低好多,最後只係可以用佢換5支次輪再用黎換返gp2返黎
Curry一日係度 全部人都係要幫佢含咁配合戰術
一係號靚位幫手擋/空位3分好準/單防換防速度全能
一係你勁到KD咁自帶體系核心
如果唔係所有野都係要等Curry退落黎先執行到
*識跑靚位幫手擋
其實根本唔使KD級數, 任何有單打能力嘅球星都會有好大提升, 問題係隊內真係冇一個有呢個能力, 唯一有潛力嘅古又冇犯錯練波嘅機會, 搞到全隊都係靠手感無球拉走兩個人先識打波, 仲要有空位都把握唔到
小修小補下年都係西8-10
大清洗curry會不滿 同重建冇分別
結論係享受有三老既比賽把啦

Kobe當年都要一兩年先接受到its over
我都估到你會咁答
爭第8果場附加賽 有冇得打啊 睇過
屌,無實力嘅比你入第一輪咪又係比人橫掃出局 係到五十步笑百步
好肉酸
柒一獲就算啦 仲死撐咩估到 柒到
如果無大魚換到返黎
得返希望下年古要高效50% fg咁場均25分(有埋中距,自帶體系引人夾)
咁既話就要放手比個正選3個位佢搏一搏
放走見頂 trade出去搵幫手(內線/勁3D)
放棄klay簽derozan如果要win now的話
假設無klay份約,依家有咩操作空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞