(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
示範總有一日會擲6
Magic 尋晚睇真係差個Klay 帶著
冇隊會俾四年約佢, 就算勇士搵佢養老都係頂盡三年
四五年
而家成績好啲pick都冇咁值錢
印象中同人換果啲順位都唔太高
JA單野柒還柒
但正常隊波齊腳既應該有西岸前4
可惜今年太多傷患
Kings都有一定競爭力 但要執下啲配角
好心啦,又唔見快艇/火箭/太陽負碌有4冠...?

你可以屌柒kerr 教得唔好/小球落後,但講到之前既冠軍佢淨靠強運,又會唔會discredit 佢得太過份呢?
有咪仲好,點解要阻人發達
係,見到佢地build 左隊波出嚟真心佩服
Vogel如果俾大腸炒可以試吓請佢返嚟執防守, Atkinson完全頂唔到Mike Brown個位淨係識跟返舊嗰套過晒時
今年勇士全面退化真係搞不撚掂
爭冠windows closed
疊埋心水重建賣飛算啦
西岸咁撚激進
靠而家starter真係等死
放生四爺去東岸 搏佢回春 又可以拎大約
退休果一年先回家係最好
留返curry green係度 其他全清吧啦
tjd 波仔 天花板都唔高 覺得佢地唔會留得長 拎到大約好走
見頂襯而家有價好賣難得升返小小價值
現階段淨係想要個識養新仔既coach
如果高層仲係諗住win now既話更加唔會炒kerr
4:0橫掃啦
AE會打到見頂呢個大鎖爛哂

curry cp3老到無左軍訓能力
kat gobear會打到內線直接裂開
仲未計打親勇都爆seed既reid
klay係魔術出手30次都無人會鬧佢 因為真係要人有三分威脅
stop loss 啦 仲win now除非trade 字母哥
古仔真係勇士現時最後希望
Magic 真係亂黎嘅
AG防守同KCP防守己經唔係差,但斬好似比佢撚狗咁撚
大清要win 喎,我都贊成將大清以外所有值錢野換pick去重建,至少可以搵d潛力股盡快復興

單單睇現在個陣,或者西岸果班癲佬,係po對家讓你兩場都絕對有力反cup
KCP身形唔夠
AG夠身形,但速度走位輸左少少
希望下季既古會比到呢啲進步大家睇吓,
1. 中距離既單打腳步
2. 可以做到擋拆中持球者既角色
3. 可以係包夾時做到正確既閱讀防守去處理球,自己去定傳

唔使一下子就做到好好,佢比人見到佢係有能力做好呢3樣嘢就代表佢係有能力上all star player,但如果佢做唔到呢三樣嘢佢極其量都係做到22年冠軍年既見頂

希望下季教練團提升佢戰術地位同埋球權比佢練下呢三樣野,唔好一見失誤就要打返之前啲波
笑佢還笑佢 但係你估4冠咁易有

mike brown今年都係入唔到playoffs
doc教咗咁多年都係得一冠
spo當年教熱火三巨都係得兩冠 不過之後都帶熱火入多兩次finals係幾勁

不過kerr呢一兩季啲調度同輪換柒都係事實 但呢刻好嘅教練人選都冇乜 所以呢幾季都係要繼續睇佢同三老 跟住一齊退落嚟再大執
好在AE佢係1米93,唔係1米98,如果佢係1米98高以佢既進步速度SGA剛剛坐上去既no.1 SG好快要讓坐
但睇完其他隊, 古仔可以去到既高度都有D懷疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞