(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
入到都係目標唔好俾雷4:0
頭三打邊隊都係橫掃居多, 今年正式開始改朝換代, 仲靠班老弱病殘季後賽行唔遠
人哋又後生又有紀律
勇啲所謂冠軍經驗is a joke
冇天賦體能再多經驗都冇用, 班後生擺明車馬屈高屈快, 老嘢唔夠活力打到最後想對攻都冇力
暑假如果真係trade人唔好再搵啲老過大清廢鳩嘅返嚟
享受快樂籃球
冇攻力冇防守力度係playoff 真係獻醜
呢度好多人話要KD呀
Klay 打30mins 已經腳軟
打足全場真係不敢想像
今個playoff 真係拳怕少壯
sga murray ant 呢d 第四節仲有力企出黎carry
上季已經Carry 緊對波打Playoff
今季直頭巨頭感覺
KD應該都輸得心服口服
連續兩場Q4 都step up, KD 都要認老,反而Booker 真係感覺差好遠
Goat
大腸三巨頭都係要戰術俾佢哋甜點位攞波先打得高效, 係唔知痴咗邊條筋真係以為唔需要控衛三巨兼任埋就得, 狼班外線大鎖一加壓連波都拎唔穩
原來McDaniels 係同ant 同一年draft? 好野黎
仲要湖人draft攞去trade schroder
如果有佢使要vanderbilt咩
其實主要係太陽為左用beal先夾硬擺書人打1號位
結果玩三巨玩到未來都賠埋
狼少咗conley都會on99
打死賓神ot冇力
咩直可惜
後生仔就後生仔
騎隻Mobley防守好撚勁, 可惜球權喺晒兩隻後衛手, 中鋒位又冇得打
勇士除非大執 唔係之後幾年都唔洗旨意入po
三老 跌watt最勁係Klay
真實水平連15m都無 打強隊連10m都無
佢係需要要重點處理個個
最好就係賣啦 其次係低薪續
如果20m以上續 之後幾年
防守勁,但進攻好似練唔起
俾後來嘅Chet同斑馬搶晒風頭
事旦睇下西岸入面班強隊,最勁果件全部都超後生
狼=AE22
獨=當值25
雷=SGA25
塊=梅利都係27

就算勇士可以清到薪,但有乜吸引力去吸星過黎?
不如當大清打多兩年快樂籃球,用其他人換pick為日後重建鋪路,唔係既話,硬夾去衝成績,隨時變左大腸咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞