(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

956 回覆
4 Like 4 Dislike
公海都唔敢出啦
一有人笑湖人就屌鳩人勇迷
未必既
FOJ要跟仔打,佢都未必留猢
佢個仔根本未準備好
留返喺大學練多幾年好過去NBA坐冷板凳
佢為左父子同場刷成就害左個仔
今次湖人出局 沾應該諗緊組下隊大團 睇下邊隊揀佢個仔 再叫成村人過去組
得個5分cba都打唔到
Brown 份約last year 6500萬
可唔可以認認真真搵個好D 嘅SF?
佢個仔擺明練多3年都唔會準備好架啦哂氣
之前都有講過兩條友所謂叫做superstar
根本就靠唔住
唔係當年kd curry是但一個關鍵時候一定會攞到分個種
擺明係哂9氣
打起鐵上嚟
乜射程都無哂
但另一個角度睇
如果打到一輪 有機會比Klay偷雞續到大約
而家全世界都知 要贏就唔可以比大約Klay
不破不立
金塊Jokic Murray就係superstar
Clutch 到
雙丁本身唔係superstar料 只係近年後生本地美國人 先被nba吹撚到門面咁
而家ant打起左 都少吹奏呀痰了
仲要 連續幾年被熱火打到ptsd
clutch唔起完全
覺得安爺爺係騎虎難下姐 唔係一早重建啦
咁每年都打到東決都算係咁,賣飛都要啦
安爺爺一早去咗雀屎啦
波塞窗口期都係得返兩年
要嘅話,應該玩一年,好似DDV,OPJ咁,整靚自己份CV
如果好似當年OPJ咁,錫住用又啱使就正
而家勇有人底薪來上車都算係咁
If the Warriors use Paul’s contract in a trade that brings back a large salary, it’d be a pre-free agency signal that Thompson could be on the move. Warriors owner Joe Lacob has expressed an expectation that they’ll duck the second apron and even a desire to get under the luxury tax (though there’s no official edict). If Paul’s contract is shed entirely, that generates room for a Thompson contract that still keeps their books manageable.

Slater篇文都分析咗, 如果FA未開之前就用波叔份約換人, 好大機會代表Klay
應該同klay初步試探下價錢 唔得就攞paul先簽後換
跟手klay再見
今日係差腸豬波
用得cp份約 姐係有大魚 cp+見頂 夠match哂全部合約
Kd返勇有無得諗
隊波而家仲唔夠老咩, 仲Kd
輸狗嘅話可以考慮下, 佢應該幾fit傳切, 大腸當佢控衞用真係on99
kd foj 都準備被橫掃

而家既curry + foj + kd 經團都未必贏梗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞