(2023-24 暑假) 金州勇士球迷討論區(277)Golden State Warriors

711 回覆
3 Like 3 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Er4ncBvTLr0&t=71s
可以參考下庫奇呢條片講述勇士salary cap嗰部分
場均25應該冇咩可能,21-22就有啲機
但真係要做到球隊second choice + 30分鐘playtime先囉
勇士放棄klay都唔會有SALARY CAP係自由市場簽到derozan
場均25分基本上係top 15級數, 類似今年maxey咁超進化, 機會唔係冇不過好微
如果可以唔出佢嘅情況下trade到一個場均廿分嘅得分手返嚟, 然後搏佢下年再進步仲有啲機會
出就至少35分鐘 拎到幾多睇佢造化 能唔能夠做到1on1無解咁入
大清已經跌左 場均21-22應該都幫唔夠 都係收皮
因為本身勇仲可以翻身既機會就已經好微
古下季仲唔上到top 15 級數 勇都係無咩希望
但至少比足時間佢 搏一搏 最多係唔提早比肥約佢先 有咩再下季max先再match 無咩風險
勇士咁多問題 michael jordan都救唔到啦
進攻/防守/教練/薪酬全部有問題
話說佢都慢慢開始轉型,唔係齋講勇
仲淨係講勇死硬
年年4月就唔洗出片
引你講 就覺得自己好醒
又話有得打附加既 點解係國王對塘鵝
真係「入咗」附加賽喎
你柒夠未
熱火個JJJ啲腳步勁撚到
成個體系就唔會係moody食到,去到今季moody都練唔出klay個隻繞screen出手,冇klay根本拉唔出空間

如果要炒klay,咁就要炒埋kerr,但kerr今年先啱啱續約
灰熊只係傷病,人地本身就係季後賽球隊
季尾幾場moody開始做到d跑動同c&s既野
你要比佢機會先得架
都係個句 比moody打
點都唔會差Klay
今季都入唔到po
下季最差都係入唔到po
入唔到都係放暑假無分別架

Klay而家有咩能力幫勇入po?
佢只會越打越差 越黎越多0/x既情況
何況續佢要花費好多錢 肯定超cap
最後 佢會甘心拎份唔過20m既約 咪續得過
唔係續黎都係倒米
完季要蝕2億波縮88
Lillard半場35分
其實佢係咪唔妥字母/教練?
溜馬防守弱
字母咩事出唔到? kawhi都傷左?
兩個都傷
冇計,頭兩年半俾大師㩒住
先打正選半年,要佢一個暑假將得分能力提高差唔多十分同中六合彩差唔多
白卡都有得上網
完成度遠高過打左3季既Kuminga
今場真係癡線,平時隻艇可以無生化人都打到咁勁,雖然係獨行俠第二節自爆,但可以平穩咁守到完場係好勁

鹿就另一種極端,一隻手錶開無雙打半場就收工

其實休賽季應該要先搞好防守問題先,今個賽季太多輸防守成隊亂晒既情況,一係miss match無人補,一係就包夾太耐走漏人,守都搞唔好,攻擊畀5支炮你都係輸突
條友第一年晒咗休季去打國家隊
今年招抽手呃foul上籃都係上個休季練先有得用
希望呢幾個月生性勤力啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞